7. 11. 2014

Pátá oběť sezóny oznámena!

Pátá oběť sezóny oznámena!

A je to tady, přátelé. Další zrušení letošní novinky a pro mnohé další body do tipovačky na sebe nenechaly dlouho čekat. A jak už si pomalu začínáme zvykat, opět si náš lvíček Simba vybral svačinu z komediálního žán­ru.

Stanice ABC se rozhodla, že už má dost „selfíček“ a oznámila, že svou letošní novinku Selfie ruší. Seriál je v plánu na příští úterý v osm. Prozatím není jasné, zda Selfie zůstane v programu i následující týdny a dočká se alespoň odvysílání původně objednaných 13 epizod. Nové díly pak s jistotou objednány ani natočeny nebudou.

Selfie s Karen Gillan v hlavní roli v současnosti běží v úterý od osmi večer. Prozatím není jasné, zda ABC nechá komedii v tomto místě v programu, nebo zda ji přesune na jiný den a hodinu.

Seriál to rozhodně neměl jednoduché. ABC do něj vložila velkou důvěru, když ho naplánovala jako otvírák úterního večera. Bohužel risk se nevyplatil, seriál debutoval s průměrnými čísly 1.6 a 5,3 miliony diváků a v následujících týdnech o obecenstvo rychle přicházel.

I přes neúspěch Selfie a již dříve zrušeného Manhattan Love Story zažívá ABC silný podzim. Novinky How to Get Away with Murder a Black-ish se dočkaly objednávky na plné série. Z komedií má ABC v zásobě ještě Fresh Off the Boat a Galavanta. Oba seriály mají kladná hodnocení ze strany kritiků. Představí se v midseason.


Oblíbili jste si Selfie? Počítali jste se zrušením? Doufáte v odvysílání alespoň 13 epizod? Slavíte body do tipovačky?

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře36zobraz všech 36 příspěvků
vuvicom

vuvicom

To jako vážně ? Momentálně sleduju jen 4 serialy. A to je TVD, TO, Selfie a starý díly PLL. Tohle mi nemůžou...
před 9 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Zbývající části prý budou brzy online :).
před 9 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Díky bohu, snad to bude hezky uzavřené...
před 9 roky
Další články k tématu