11. 11. 2014

How to Get Away With Murder: Zabila Lilu Rebecca?

How to Get Away With Murder: Zabila Lilu Rebecca?

Hlavním příběhem letošní krimi novinky How to Get Away With Murder (Vražedná práva), která si ihned získala srdce fanoušků, je sice vražda manžela hlavní hrdinky Annalise Keating (Viola Davis), ovšem ve vzduchu stále visí otázka, kdo vlastně zabil Lilu Standgard (Megan West). Ta byla milenkou právě onoho manžela, Sama Keatinga (Tom Verica).

K vraždě se původně pod nátlakem přiznala Rebecca Sutter (Katie Findlay), která byla kamarádkou oběti, ovšem svou výpověď později stáhla. V její nevinu věří i její soused a jeden z Keatingovic pětky, Wes Gibbins (Alfred Enoch). Mohla to být ale právě ona, kdo stojí za smrtí Lily? „Jo, to by klidně mohla,“ sdělila Findlay. „Nemyslím si, že je Rebecca důvěryhodná osoba. Je to hodný člověk, ale myslím si, že je spíš samotářka.“

„Děje se spousta věcí, o kterých ještě nevíme,“ pokračuje. „Mezi chladnokrevným a zákeřným vrahem a ostatními okolnostmi stojí spoustu věcí, které se lidem dějí, když tam zrovna nikdo není, a také spousta důvodů, proč se ty věci lidem dějí, když tam zrovna nikdo není. Takže bych svou postavu rozhodně nevyloučila.“

Zda je Rebecca skutečně zodpovědná za vraždu Lily, to se diváci teprve dozví, ale již v následující epizodě se jim naskytne pohled na překvapivou dynamiku mezi oběma postavami. Dočkají se totiž flashbacků ještě z doby před Lilinou smrtí. „Rebecca tu dívku zbožňovala, ale neví, jak slovo ‚zbožňovat‘ vyjádřit, takže by to nikdy z pusy nevypustila a ani si to vůbec nepřiznala,“ tvrdí Findlay.


Sledujete novinku How to Get Away With Murder? Co si myslíte vy? Zabila Lilu Rebecca, nebo za její vraždou stojí někdo jiný?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Earenis

Earenis

To jsem zvědavá, seriál mě i po pár dílech dostal a baví mě čím dál více.
před 9 roky
Klik

Klik

Seriál zaujímavý, trošku ma nebavia tie flasbacky z vraždy :-/ Aj tak dúfam že Rebecca to nespravila.
před 9 roky
Pajky

Pajky

To je fakt, jediný, co mě nebaví je "dokola se opakující" záběry z flashbacků. Ale nové...
před 9 roky
Další články k tématu