21. 11. 2014

Luther se vrátí s dvojdílnou minisérií!

Luther se vrátí s dvojdílnou minisérií!

Tomu se říká opravdu rychlá reakce. Jen nedlouho poté, co byla oficiálně potvrzena objednávka k pilotu seriálu Luther, přichází zpráva, která potěší všechny ty, co se dožadovali raději pokračování originálního seriálu.

Fanoušci se během roku 2015 totiž dočkají dvoudílné minisérie. BBC tak oživí drama, ve kterém zářil Idris Elba. Bylo oznámeno, že Elba si zopakuje roli detektiva Johna Luthera.

Tvůrce série Neil Cross opakovaně tvrdil, že v příběhu zbývá ještě mnoho života. Nyní tedy připraví dvě hodinové epizody v koprodukci BBC Drama Production a BBC America.

„Od chvíle, kdy jsme se s Johnem Lutherem rozloučili na Southwark Bridge, stěží utekla minuta, kdy jsem si neříkal, co se dělo dál,“ řekl Cross a dodal: „Tak jsem se to rozhodl zjistit. Dáváme partu zase dohromady. Luther se vrací tam, kam patří. Zpět na BBC. Zpět do Londýna. Zpět do práce.“

Natáčení bude zahájeno v březnu v Londýně a premiéra by měla být připravena na konci roku 2015 na BBC America.

Luther se vysílal tři série a dočkal se celkem 14 epizod. V roce 2011 vyhrál Idris Elba za tuto roli Zlatý glóbus. Seriál získal také osm nominací na cenu Emmy. Luther patří mezi seriály oblíbené kritiky a jeden z nejlépe hodnocených seriálů stanice BBC.


Máte radost z návratu „originálního“ Johna Luthera? Myslíte, že se příběh uzavře úplně?

Kdo nesdílí není Čech! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Ragnarok8

Ragnarok8

Super! Asi bych si měl Luthera zhlédnout, už jen kvůli Idrisovi.
před 9 roky
Pajky

Pajky

Tys ho neviděl? Styď se! :)
před 9 roky
Greatsun

Greatsun

Tak to se tesim. A to velmi:-)
před 9 roky
Další články k tématu