27. 11. 2014

Orphan Black ve velkém zbrojí na třetí sérii

Orphan Black ve velkém zbrojí na třetí sérii

Úspěšný seriál stanice BBC America Orphan Black se chystá na třetí sérii. A s novými tvářemi se opravdu nebude šetřit, stanice totiž oznámila příchod pěti nový členů obsazení.

Prvním z nich je James Frain, toho si jistě pamatují hlavně fanoušci seriálu Grimm nebo Tudorovci. Představí se jako Ferdinand, vzdělaný „čistič“, který je okouzlující i zastrašující. Zároveň se stane také silným hráčem v mlčenlivé nadnárodní politické frakci, která funguje na základě pochybné etiky a bezohledného přístupu.

Druhá známou tváří je Ksenia Solo. Tu si pro změnu jistě pamatují fanoušci seriálu Lost Girl (Dívka odjinud). Zde se objeví jako Shay. Oduševnělá a soucitná léčitelka s holistickým přístupem, ale také velkým smyslem pro humor, která se spřátelí s Cosimou.

K obsazení se připojí také Kyra Harper (Warehouse 13) jako nemilosrdná lékařka a poradkyně pro armádu. Žena, která se navenek řídí rozmem, ale její mateřská a ochranná stránka skrývá něco, o čem nemají zdání ani její nadřízení.

Dalším členem bude Earl Pastko, který se představí jako Bulldog, Ferdinandův tichý a násilný osobní strážce. Se svým šéfem komunikuje pouze pohledem a vykonává špinavou práci svých pochybných zaměstnavatelů.

Posledním, kdo se v seriálu objeví je Justin Chatwin (Shameless). Bude hrát robustního, dobře vypadajícího muže jménem Jason Kellerman, kterému nechybí znalosti z ulice. Popisován je také jako důvtipný prodejce drog s maskou charismatického podnikatele.


Těšíte se na třetí sérii? Co říkáte na nové tváře a postavy?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Nicol_pikolka

Nicol_pikolka

Já už se třetí série nemůžu dočkat! Nejvíc jsem zvědavá na Ksenii Solo z Lost Girl. Znám ji jenom...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já ji viděla ještě v Life Unexpected. Stejnou roli zahrála podstatně jinak. Seriál nic moc, ale když...
před 9 roky
Další články k tématu