29. 11. 2014

The McCarthys: Alyson Hannigan zpět na CBS

The McCarthys: Alyson Hannigan zpět na CBS

Na konci března tohoto roku se s diváky po devíti sériích rozloučil seriál How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku). Od té doby si herečka Alyson Hannigan, která v sitcomu ztvárnila učitelku Lily, dala od herectví na chvíli pauzu, ovšem dlouho jí to nevydrželo. Získala totiž epizodní roli v letošní novince The McCarthys.

Hannigan se objeví ve vánoční epizodě, která se bude vysílat 18. prosince. Zahraje si Pam, nájemnici Marjorie (Laurie Metcalf) a Arthura (Jack McGee). Pam je velmi milá žena, avšak momentálně zdrcená nedávným rozchodem. Aby ji Marjorie nějak rozveselila, pozve ji na Štědrý den k nim domů. McCarthyovi mají rodinou tradici, kdy si navzájem vyměňují vánoční dárky, což se však stává velmi soupeřivou akcí. Pam bude v šoku z toho, jak se k sobě členové rodiny chovají.

Herečku si kromě HIMYM dozajista pamatujete jako mladou čarodějku Willow ze seriálu Buffy the Vampire Slayer (Buffy, přemožitelka upírů). Kromě těchto dvou zmíněných se objevila také v seriálech Angel, Veronica Mars, That '70s Show (Zlatá sedmdesátá) nebo Touched by an Angel (Dotek anděla).


Sledujete novinku The McCarthys? Jste rádi, že se herečka vrací zpět k televizi, i když zatím jen na epizodní roli?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Veru Lukrecova
před 9 roky
Další články k tématu