22. 12. 2014

Lifetime padl do oka životní příběh o Marilyn Monroe

Lifetime padl do oka životní příběh o Marilyn Monroe

Nejlepší příběhy píše život a v amerických televizích to dobře vědí. Navíc táhnou známá jména, takže zvolit Marilyn Monroe jako předlohu pro novou minisérii je téměř jasná volba.

Stanice Lifetime si pro realizaci vybrala životopisnou knihu The Secret Life of Marilyn Monroe od J. Randyho Taraborelliho a na natáčení nasadila produkční tým, který stál za další slavnou historickou minisérií stanice Reelz – The Kennedys. Scénáře se ujme Stephen Kronish, známý hlavně svým scénářem k seriálu 24, režisérské křeslo potom obsadí Laurie Collyer.

Taraborelliho kniha je oceňována jako nejkomplexnější a nejdůvěryhodnější zdroj o Marilyně životě. Sleduje hlavně hereččin vztah s její mentálně postiženou matkou, její vztahy s rodinou a Kennedyovými. Minisérie se zaměří hlavně na její vztah s matkou, Joem DiMaggiem a Arthurem Millerem a na vyrovnání se se skutečností, že mentální choroba, která postihla její matku, jednou dostihne i ji.

Do hlavní role byla obsazena Kelli Garner, známou hlavně ze seriál Pan Am a filmu The Aviator. Do role Joea DiMaggia byl obsazen Jeffrey Dean Morgan (Magic City a do role matky Marilyn byla obsazena Susan Sarandon. Hvězdné obsazení pak doplňuje Emily Watson. Před pár dny bylo také oznámeno, že se k již vybraným hercům přidají také další do vedlejších rolí – budou to Embeth Davidtz a Jack Noseworthy.


Dáte této minisérii šanci? Nebo si spíše počkáte na další minisérii o slavných politicích, kouzelnících nebo zlodějíčkách?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Já myslím,že hlavní role byla zvolena perfektně :)
před 9 roky
Další články k tématu