11. 1. 2015

CW rozdává povánoční dárkovou meganadílku!

CW rozdává povánoční dárkovou meganadílku!

Stanice CW se rozhodla nadělit svým divákům hned osminásobný povánoční dárek! Během svého panelu na TCA oznámila, že osm svých seriálů obnovuje pro nové série. Jedná se o dvě novinky – The Flash a Jane the Virgin – a šest veteránů – Arrow, The Vampire Diaries, The Originals, The 100, Supernatural a Reign. Stanice tak prodloužila celé své podzimní programové schéma!

První šťastlivec asi málokoho překvapí. Je jím nejnovější zpracování slavného komiksu s Grantem Gustinem v hlavní roli. Seriál odstartoval začátkem října a rychlostí světla se vyšvihl na vrchol CW tvorby, minimálně co do sledovanosti. Pilotní díl získal rating 1.9 a stal se nejúspěšnější premiérou v celé historii stanice. Seriál se nyní stabilně drží na číslech, která více než dvojnásobně převyšují průměr stanice.

Fanoušci si zde užívají především spojení s Arrowem, kdy oba seriály přináší pravidelně menší, ale i velké crossovery. Právě dvouhodinový crossover event Flash vs. Arrow se stal pro spoustu fanoušků událostí prosince. Flash má nyní zimní pauzu, seriál se s novými epizodami vrátí 20. ledna 2015.

Druhý obnovený seriál může být pro mnohé překvapení. Je od léta vychvalován kritiky jako průlomový počin, kteří vyzdvihují především výkon začínající krásky Giny Rodriguez. Jane the Virgin je komedie, která si vědomě dělá legraci z telenovel. Samotný seriál je adaptací venezuelské telenovely.

Fanoušci na Jane nezareagovali zdaleka tak nadšeně jako výše zmínění kritici. Seriál získal během premiéry rating 0.6, během následujících týdnů epizody kolísaly na číslech 0.4–0.5, tedy v průměrných hodnotách stanice. CW si ovšem na druhou stranu nemůže na Jane stěžovat. Na seriál totiž čekal průlom v půlce prosince, kdy se oznamovaly nominace na Zlaté glóby. Jane the Virgin jako první zástupce CW získal nominaci, dokonce dvojnásobnou, a to v kategoriích Nejlepší komedie/muzikál a Herečka v hlavní roli.

„Všechny z obnovených seriálů přispěly k současné podobě CW – stanice pro chytré, provokativní a kvalitní programy, které dokážou zaujmout dospělé publikum,“ uvedl v oficiálním vyjádření ředitel stanice Mark Pedowitz. „S takto brzkým obnovením můžou tvůrci začít plánovat příběhy pro novou sezónu. Jsme si jistí, že to přispěje k zaručené zábavě pro další podzim, midseason i léto 2016.“

Kromě dvou obnovených novinek, které se dočkají druhých sérií, se tedy fanoušci můžou již začít těšit na třetí řady The 100, Reign a The Originals, čtvrtou řadu Arrow, sedmou sérii The Vampire Diaries a úctyhodnou jedenáctou sezónu Supernatural!

Tyto zprávy zároveň neoficiálně odsuzují Hart of Dixie ke konci po současné čtvrté sérii. Midseason novinky to také nebudou mít díky tomuto rozhodnutí příliš jednoduché.


Líbí se vám tento povánoční dárek? Zaslouží si zmíněné seriály nové řady?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře31zobraz všech 31 příspěvků
The M

The M

Myslím, že Jane pokazila tipovačku veeeeľmi veľa ľuďom. :D Asi si to budem musieť pozrieť, keď to...
před 9 roky
Locke

Locke

Já mám za Jane the Virgin bod. Já tomu věřil od samého začátku (co se týče prodloužení). Ale že to bude...
před 9 roky
Umbaros

Umbaros

Co se týče prodloužení Arrowa a Flashe tak tam to bylo jasné od začátku. Ty bude stanice ždímat do poslední...
před 9 roky
Další články k tématu