6. 1. 2015

Spoilerland: Novoroční dávka I

Spoilerland: Novoroční dávka I

S novým rokem přichází další obrovská nálož seriálů a nových epizod. Některá dramata a komedie se vrací po pár týdnech pauzy, na jiné jsme museli čekat skoro celý rok.

V dnešním článku si můžete přečíst první část šťavnatých spoilerů z devítky seriálů. Zítra na vás potom bude čekat druhý díl s dalšími komediemi a dramaty, ve středu minisérii završíme závěrečným článkem. Věříme tedy, že si zde každý z vás najde svého oblíbence. Sice to jde bez řečí, ale jako již tradičně, i nyní vás musíme upozornit, že pokud si nechcete zkazit překvapení, neměli byste rozhodně číst dál!

Pro ty odvážnější už se do toho pustíme. Po přečtení nezapomeňte v diskuzi komentovat, na co se těšíte a z jakých zpráv jste naopak trošku nervózní…

The Big Bang Theory
vrací se: 8. 1. 2015
spoilery: I když producent Steve Molaro tvrdí, že scenáristé „nespěchají se svatbou Leonarda a Penny“, nadcházející epizody zabrousí do dalších bodů jejich zasnoubení. Půjde třeba o budoucí bydlení, co se týče jich a Sheldona. V dalších epizodách se dočkáme také těchto věcí: pocta Carol Ann Susi, bývalému hlasu matky Wolowitze. Podle Molara se se smrtí Carol bude v příběhu pracovat. „Jen jsme potřebovali čas na zotavení ze ztráty naší přítelkyně.“ Ohledně vztahu Sheldona a Amy se nechystají žádné další velké okamžiky, poslední byl v listopadu, když padlo oné slov na „L“. „Seriál, vztahy, problémy rozvíjíme za chodu. Nejde tolik o plánování, spíše o proces objevování.“

Bones
vrací se: 26. 3. 2015
spoilery: Drama od Foxu se bude opět točit okolo rodiny. Booth s Brennanovou se budou snažit udržet další těhotenství tajemstvím před svými spolupracovníky. Hodgins a Angela budou čelit velkému množství konfliktů, budou narážet např. na téma spirituálno x věda, když Avalon obdrží zprávu od Sweetse. „Umělkyně a vědec se snaží žít společně. To vždycky přinese problémy,“ prozradila Michaela Conlin. Cam a Arastoo budou na rozcestí, jelikož on se vrací do Íránu, aby se postaral o nemocného bratra, a stane se politickým vězněm. Nejlepší je ale vzkaz od Emiyl Deschanel: „Možná se brzy objeví další sériový vrah.“

Castle
vrací se: 12. 1. 2015
spoilery: Rick si zařídí práci jako soukromé očko, když je mu zakázáno spolupracovat s policií kvůli vazbám na mafii. Součástí toho je i jeho touha spolupracovat s Beckettovou, alespoň podle showrunnera Davida Amanna. Manželské duo bude pracovat v prvním díle po pauze dokonce na stejném případu, a jak je asi zřejmé, nebude to mít hladký průběh. Dvanáctá epizoda bude zasazena do světa telenovel. Později v sérii se objeví epizoda, která se bude točit okolo Ryana. Dvoudíl během únorových sweeps ukáže velký případ. Vrátí se doktorka Kelly Niemanová, řeč dojde i na záhadu ohledně Rickovy ztráty paměti.

The Flash
vrací se: 20. 1. 2015
spoilery: Podle názvu desáté epizody – Revenge of the Rogues – to vypadá, že si Barry po své bitvě s obráceným Flashem neodpočine. Wentworth Miller říká, že se Captain Cold spojí s Heat Wavem (Dominic Purcell), aby Barryho zastavili. Záporáci nejsou přátelé, ale v určité rovině jsou si blízcí. Cisco dostane brášku! Kromě toho bude muset čelit hněvu Colda, když se okolo něj začne točit Coldova sestra Lisa. Caitlin se zotavuje ze znovuobjevení svého „mrtvého“ snoubence, což ji může zavést na pochybnou cestu. „Jsou tam nějaké momenty, možná se vrátí do baru, možná udělá pár špatných rozhodnutí, rozhodně to bude zábava,“ láká Danielle Panabaker. Dále na programu: Mark Hamill si zopakuje svou roli Trickstera z Flashe z 90. let, Grant Gustin bude zpívat a svůj debut si odbude (nechtěné) cestování časem!

Gotham
vrací se: 5. 1. 2015
spoilery: Neslavný blázinec Arkham se spolu se svými pacienty a novým strážníkem Jimem Gordonem bude v nadcházející epizodě pořádně rozvíjet. „Nejen, že tam jsou velmi nebezpeční lidé, ale někteří tam jsou kvůli nesprávným důvodům,“ řekl producent Danny Cannon. Arkham je velká instituce, která zkorumpovala Gotham a která může lidi odstranit z cesty. Přesto na diváky čeká jedno malé světýlko ve vší té tmě. Jim se setká s doktorkou Leslie Thompkinsovou, se kterou bude mít mnoho společného. „Máme pro jejich vztah mnoho plánů,“ prozradil Cannon. Jim už se svou snoubenkou Barbarou nemá příliš společného, v zimní premiéře je jejich vztah na „velmi temném“ místě. Bruce a Selina pokračují ve vzájemném sbližování. Dozvíme se více o Albertově minulosti a na scéně se objeví nové tváře včetně cirkusáckých rodičů superpadoucha, který si bude říkat Scarecrow starší.

Grimm
vrací se: 16. 1. 2015
spoilery: Adalind a Viktor budou hledat malou Dianu na severozápadě, jestli ale budou úspěšní, to je zatím velká neznámá. David Giuntoli připomíná, že jeho televizní máma má dítě někde ve střední nebo východní Evropě. Jelikož už bylo oznámeno, že s největší pravděpodobností tuto sezónu Kelly Burkhardt již neuvidíme, tak to vypadá spíše na neúspěch. Monrosalee bude nadále pokračovat v boji proti odpůrcům. Město bude terorizovat hadí příšera a Wu si pomalu začne zvykat na realitu, že pohádkové příšery skutečně existují.

The Mindy Project
vrací se: 6. 1. 2015
spoilery: Mindy začíná působit na Stanfordu a Danny je jí po boku. To ale neznamená, že jejich vztah probíhá bez komplikací, hlavně poté, co Mandy narazí na prvního kluka, se kterým kdy spala. Toto shledání zapříčiní, že se Mindy vydá na cestu za nalezením vlastní duše, i když Mindy Kaling slibuje, že její postava si jen třídí myšlenky a že vše bude v pořádku, co se manželství, dětí atd. týče. Na druhou stranu Morgan bude čelit problémům ve vztahu s Tamrou. „Čekají na ně výzvy a Morgan se rozhodne prozkoumat i jiné sféry,“ prozradil Ike Barinholtz.

NCIS
vrací se: 6. 1. 2015
spoilery: Nejsledovanější drama současnosti se po pauze vrací v plné síle, když se diváci konečně budou moct seznámit s Gibbsovou druhou exmanželkou. V téže epizodě se vrátí Melinda McGraw jako Diane. Tvůrce Gary Glasberg prozradil, že Rebečin návrat je neočekávaný, leč vítaný, a že v přítomnosti dvou bývalek diváci uvidí dvě roviny Gibbsova chování k ženám. Akcí nabitá epizoda se bude zabývat také příběhem Sergeie Mishneva. Dále se v druhé polovině série můžou fanoušci těšit na dojemný příběh o homosexuálovi, který je nominovaný na prestižní ocenění, dále na flashbacky do Tonyho dospívajících dnů, když byl studentem vojenské akademie, a na návrat DiNozza staršího.

Sleepy Hollow
vrací se: 5. 1. 2015
spoilery: Moloch je sice mrtvý díky Henryho překvapení v midseason finale, ale to neznamená, že život bude jednodušší. „Objeví se mnoho stvoření, bude probíhat hodně nepokojů. Nyní se snaží přijít na to, co to všechno znamená,“ prozradil showrunner Mark Goffman. „Je tu nějaký plán? Pokusí se ho zmařit? Nebo za tím stojí někdo jiný? Nevíme…“ Zatím se neví ani to, co se stalo s Henrym, který je na začátku epizody kdovíkde. Další otázka: Frank přece nemůže být mrtvý, nebo ano? „Ještě hodně zbývá z Irvingova příběhu,“ láká producent. „Jeho dosah je hodně velký.“ Následující epizody přinesou nové hostující postavy a budou řešit také třeba otázku pravdy, která se skrývá za čarodějnickými procesy v Salemu. V této epizodě se podle Goffmana dozvíme zajímavé věci o Katrině.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Desperate houseman

Desperate houseman

Asi poprvé co se po pauze ani nějak netěším na TBBT :( A doufám že ten vrah v Bones bude fakt zajímavý,...
před 9 roky
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

Nejvíc se těším na Castle a Grimm, naopak na TBBT se netěším :/
před 9 roky
Maarti

Maarti

Tonyho dospívání, to zas bude pecka! ;) A manželka, jupíjej!
před 9 roky
Další články k tématu