9. 1. 2015

Šestá série pro Bob's Burgers má zelenou

Šestá série pro Bob's Burgers má zelenou

Stanice FOX obnovila svůj nedělní animák Bob's Burgers (Bobovy burgery) pro šestou sérii s 22 epizodami. Jde o první velké obnovení ze strany stanice poté, co její vedení převzalo duo Dana Walden a Gary Newman.

„Bob's Burgers je jeden z těch výjimečných seriálů, které rok co rok dokážou sami sebe kreativně překonávat. Nemůžeme si pomoct, prostě rodinku Blecherů milujeme,“ uvedli oba ředitelé ve společném oficiálním vyjádření. „Jsme pyšní na Loren a Jima a na velmi talentované hlasy herců, kteří oživuji jedinečné postavy s humorem a šarmem. Nemůžeme se dočkat toho, co nám nabídnou v šesté sérii.“*

Nyní se vysílá pátá řada. Brzké obnovení animáků není žádným překvapením, jelikož tyto seriály potřebují na svou výrobu poměrně dlouhý čas. Proto se nezřídka stává, že stanice je obnoví na více let naráz, aby tvůrci měli možnost kreativně rozvíjet svůj příběh bez omezení a strachu ze zrušení.

Současná série si oproti finále předchozí řady polepšila v ratingu o slušných 60 procent. Původní časový slot o půl osmé večer seriál vyměnil několik týdnů po premiéře, kdy se dostal do primetime vysílání výměnou s časovým slotem Mulaney.


Sledujete foxovské animáky? Máte Boba rádi? Těšíte se na další sezónu?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu