16. 1. 2015

Zvrácená královská rodinka se z trůnu nehne!

Zvrácená královská rodinka se z trůnu nehne!

V posledních letech dochází k prudkému nárůstu televizních stanic, které hodlají zažít boom v seriálové tvorbě. Jednou z nich je také kabelovka E!, která v březnu letošního roku představí svůj první skriptový seriál The Royals.

Stanice nyní během panelu TCA oznámila, že novinka dostane i druhou sérii. Seriál tak může v klidu čekat dva měsíce na svou premiéru s jistotou, že se vrátí i v následujícím roce. The Royals byl favoritem už v roce 2014, kdy dostal objednávku na pilot. Filmová hvězda Elizabeth Hurley zde hraje postavu královny a matriarchy velmi pestré a zvrácené anglické vznešené rodinky.

„Obnovení tohoto nováčka ještě předtím, než vůbec začne, dokazuje oddanost E! ke skriptovému žánru a naši důvěru a podporu tohoto průlomového a zákony ohýbajícího seriálu,“ řekl Jeff Olde, výkonný viceprezident programové skladby E!.

Seriál vytvořil Mark Schwahn, jehož dílo většina z nás zná díky One Tree Hill, jehož je také tvůrce. Ačkoliv se jedná o americké dramedy, první série se natáčela celá v lokacích ve Velké Británii.

Pro znázornění toho, jak seriál bude vypadat, pro vás máme trailer „Anarchy in the Monarchy“:


Už jste o The Royals slyšeli? Plánujete na tuto šílenou královskou rodinku koukat, nebo si radši prohlédnete fotky té pravé? :-)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Tulrika

Tulrika

Tak na tohle se určitě mrknu
před 9 roky
Habibty

Habibty

To nevypadá vůbec špatně! :-)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Seriál je přesně takový, jaký jsem ho čekala. A chtěla jsem ho vidět, takže...
před 9 roky
Další články k tématu