19. 1. 2015

Spoilerland: Novoroční dávka III

Spoilerland: Novoroční dávka III

S novým rokem přichází další obrovská nálož seriálů a nových epizod. Některá dramata a komedie se vrací po pár týdnech pauzy, na jiné jsme museli čekat skoro celý rok.

V dnešním článku si můžete přečíst poslední část šťavnatých spoilerů z šestice seriálů. Věříme tedy, že si zde každý z vás najde svého oblíbence. Sice to jde bez řečí, ale jako již tradičně, i nyní vás musíme upozornit, že pokud si nechcete zkazit překvapení, neměli byste rozhodně číst dál!

Pro ty odvážnější už se do toho pustíme. Po přečtení nezapomeňte v diskuzi komentovat, na co se těšíte a z jakých zpráv jste naopak trošku nervózní…

Once Upon a Time
vrací se: 1. 3. 2015
spoilery: Vzkříšení Maleficent bude vysvětleno. Ursula a magická Cruella de Vil se střetnou s Reginou, když budou hledat tajemného, leč brzy odhaleného autora. Série 4B bude zkoumat téma „Co dělá hrinu hrdinou a zloducha zloduchem“. To přinese zajímavé spojení mezi Charmingovými a Královnami temnoty. V několika epizodách se vrátí August a Ariel. Potkáme krále Stefana, otce Aurory, a otce Ursuly – Poseidona. Emma bude dále zkoumat, co její dědictví opravdu znamená. Dozvíme se více o tom, kdo byla a kdo bude.

The Originals
vrací se: 19. 1. 2015
spoilery: Producentka Julie Plec odhalila, že později v druhé sérii se objeví nové informace o kletbě Prvorozeného. Nenápadné věci začnou dávat smysl, když si začneme pomalu uvědomovat, že na Hope je něco mimořádného. Klaus se bude snažit udržet v bezpečí svou dceru i své město. Hayley a Jackson se vydají na „hodně speciální“ cestu. Rebekah si bude zvykat na nový život ve svém novém smrtelném čarodějnickém těle, ve kterém ovšem dle slov producenta Michaela Narducciho nemusí být Rebekah napořád. „Je zde spousta flashbackových možností, jak ukázat, co Rebekah dělala posledních tisíc let.“ Fanoušci tak mají alespoň naději, že Claire Holt ještě někdy uvidí.

Reign
vrací se: 22. 1. 2015
spoilery: Francis a Mary se sami sobě dále vzdalují. Mary stále nemůže oddělit své trauma ze znásilnění od rozhodnutí, která Francis učinil. Královna se sblíží s Condem. Když už je řeč o krizích v manželství… Princezna Claude stále bude flirtovat s Bashem, kterého chce ukradnout zpátky od Kenny. Co se týče Catherine a ducha Henryho, tak jejich nadpřirozený sex v midseason finale nebude již brzy tou nejdivnější věcí!

Suits
vrací se: 28. 1. 2015
spoilery: Nová epizoda začne hned po událostech předchozího dílu. Louis požaduje partnerství výměnou za udržení Mikeova tajemství. Dokáže ale svoje jméno dostat na stěnu? „Nemůžou jen tak začlenit Louise, protože to by bylo jako dát mocichtivé a šílené osobě přesně to, co chce,“ říká producent Aaron Korsh. „Nikdy by to neskončilo.“ Jelikož zrada přišla z Mikových lží, Louis se rozhodně bude chtít pomstít na mladém právníkovi, který také zažije zajímavé následky, ale jiné, než bychom očekávali, a to ve vztahu s Rachel. Harvey bude čelit hodně věcem v těch posledních šesti epizodách. Jak Korsh dodává, druhá polovina série bude obsahovat více osobní dynamiky, spíše než sílu firmy.

Supernatural
vrací se: 20. 1. 2015
spoilery: Po krvavé sklizni, kterou přineslo podzimní finále, bude pro Deana jeho znak na ruce ještě větším problémem. Možná mu s tím pomůže sám Cain, který se vrátí na scénu. Z Ozu se vrátí také Charlie, která s sebou přinese něco velmi nebezpečného. Spojí se s klukama, aby spolu našli nebezpečnou věc a bude s nimi lovit, alespoň to tvrdí producent Robert Singer. „V takovémhle světle jsme Charlie ještě neviděli.“ Rowena bude nadále strkat nos do věcí Crowleyho.

The Vampire Diaries
vrací se: 22. 1. 2015
spoilery: Elenina předsevzetí pro rok 2015 zahrnují útěk z Kaiových pout a znovuoživení vztahu s Damonem. Caroline přenese svou pozornost na šerifku Forbesovou a její diagnózu (existuje třeba nějaký nadpřirozený lék?), což ji donutí trávit více času se Stefanem. „Uvidíme, že jejich vztah bude nově formován skrze nemoc její mámy,“ prozradila producentka Caroline Dries. Bonnie se vrátí s novým drsňáckým náhledem na život. „Učí se, jak dávat přednost sama sobě,“ tvrdí Julie Plec, a dodává, že její miláček taky projde velkými změnami. „Jeremy si musí uvědomit, co od života chce, a tato cesta bude odstartována tím, když si uvědomí, že je ve svém vlastním vězení.“ Enzo propadne chtíči a jedna z hlavních postav v letošním roce natáhne bačkory!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Klik

Klik

Ja som bola taká naštvaná keď mi na jednej stránke surovo napísali že kto v TVD umrie, vy ste aspoň...
před 9 roky
vuvicom

vuvicom

K TVD: jsem strašně zvědavá kdo bude tentokrát ten kdo umře :D tipuju to buď na Matta (protože nějak dlouho...
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

Jéééé,tak to jsou všechny moje milované seriály,už aby to běželo :)
před 9 roky
Další články k tématu