20. 1. 2015

Flash se nebojí, na souboj vyzve samotného Spartaka

Flash se nebojí, na souboj vyzve samotného Spartaka

The Flash se stal jedním z hitů sezóny 2014/15 a před týdnem se dočkal prodloužení pro druhou sérii. Ta první je však ještě daleko od konce. Aby fanoušci neusnuli na vavřínech, tvůrci jim předhazují jeden lahodný casting za druhým.

Tentokrát si přijdou na své dámy, ale i pánové. Do role zloducha Weather Wizarda byl obsazen herec Liam McIntyre, který se do našich srdcí zapsal rolí Spartaka ve stejnojmenném seriálu.

Postava Weather Wizard vznikla v roce 1959, kdy se záporák poprvé objevil v komiksu The Flash. Jak už naznačuje jeho jméno, Weather Wizard má moc manipulovat s počasím. V seriálu bojoval Flash proti jeho bratrovi Clydeovi v pilotu a Weather Wizard nyní přijíždí do Central City za pomstou.

McIntyre ale není jedinou hvězdou, která se v první sérii Flashe ještě představí. Druhým oznámeným je herec Devon Graye, který se zviditelnil rolí mladého Dextera. Objeví se v 17. epizodě jako Axel Walker, napodobitel Trickstera. Když ve městě napodobitel začne řádit, Barry a detektiv West budou muset vyhledat skutečného Trickstera Jamese Jesseho, aby řádění učinil přítrž.


Těšíte se na druhou polovinu série? Jste natěšení na zmíněné dva zloduchy?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
dagsoftware

dagsoftware

A z akého dôvodu si na svoje majú prísť aj páni???
před 9 roky
AdaW

AdaW

V Arrow se objevili už dokonce čtyři herci ze Spartaca ;) Každopádně na Liama se skutečně těším! Zrovna...
před 9 roky
Mescalamba

Mescalamba

Škoda, že nepřežil ten původní.. :(
před 9 roky
Další články k tématu