25. 1. 2015

Flash objevuje cestování časem

Flash objevuje cestování časem

V letošním nejsledovanějším seriálu stanice CW se prý odehraje událost, která celý seriál obrátí naruby. Má jít o cestování v čase, i když není upřesněno zda vpřed nebo vzad.

The Flash je narozdíl od svého mateřského seriálu, Arrowa, mnohem techničtěji zaměřený a je to vidět. I proto se tvůrci rozhodli, že do seriálu přidají další element, který celý seriál ozvláštní. Fanoušci ale nejsou cestováním v čase úplně nepolíbeni – v posledních scénách několika dílů a v epizodě 1×07 – Power Outage již jisté hrátky s časem zažili. Hlavní scénou, která cestování v čase podporuje, je ale scéna hned v úvodním díle, ve které je zabita Allenova matka.

V poslední epizodě Flash porazil Captaina Colda a Heat Wavea, duo, které se proti němu spojilo. To, co by mělo přijít, ale vypadá na mnohem větší výzvu, než by Flash čekal.

„Jdeme až k jádru cestování časem a bude to hodně divoké,“ řekl Grant Gustin, představitel ústřední postavy.

Cestování časem nějak souvisí hlavně s Dr. Wellsem, kterého hraje Tom Cavanagh. „Tohle je to, proč jsem se téhle práci upsal – ne abych hrál vědce, ale banditu, co cestuje časem.“

Také řekl, že v komiksech není pro Flashe cestování časem žádná novinka. „V komiksu, když se začne mluvit o cestování časem – v případě Flashe jste o tom museli slyšet – fanoušci znají Reverse Flashe [vysvětlí tedy přítomnost druhého Flashe právě cestování časem?]. Flash má dlouhou historii, akorát spoustu věcí, které dělá v komiksu, ještě nedělá v televizi, protože k nim nedospěl. Ale brzy se k nim dostane. Snažíme se povědět celý příběh.“

Ať už ale fanoušci čekají na nové díly jakkoli dychtivě, jedno je poměrně pravděpodobné. Element cestování v čase se podle Gustina na obrazovky nedostane dřív než v druhé sezóně.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Bludimirka

Bludimirka

V budoucnosti Flash zmizí.. Pročpak asi.. protože se z něj stane ten Zlý. A řekla abych, že to opravdu...
před 9 roky
Cheera

Cheera

Podľa mňa zmizne preto, že išiel do tej minulosti a niečo sa pokazilo a ostal tam zaseknutý alebo...
před 9 roky
Bludimirka

Bludimirka

Nooooo tak už se nám to začíná pěkně rozmotávat... poslední díl byl tedy.. ehm.. epický! Bylo mi jasné, když...
před 9 roky
Další články k tématu