2. 2. 2015

Videa: Super Bowl proma 2015

Videa: Super Bowl proma 2015

Včera večer se odvysílal nejsledovanější pořad roku. Finále amerického fotbalu – Super Bowl, přiláká k televizím každý rok přes sto milionů diváků. Stanice se ve vysílání pravidelně střídají. Letos přišla řada na NBC.

Spolu se Super Bowlem každý rok přichází otázka, který seriál se dočká nejlepšího časového slotu ze všech, právě po odvysílání finále. Loni na Foxu zvítězily sitcomy New Girl a Brooklyn Nine-Nine. Letos řada přišla na žhavé drama od NBC The Blacklist. Jeho čísla sledovanosti budeme mít k dispozici dnes večer.

Kromě toho je však doba během Super Bowlu známá svými reklamami a upoutávkami na seriály. Jak lépe se zviditelnit, než se ukázat v krátkém propagačním slotu desítkám milionů lidí? Třicetisekundový reklamní prostor během Super Bowlu se letos prodával za 4,5 milionu dolarů. V promech NBC lákala na čtyři seriály. Dva se daly očekávat, dvě volby velmi překvapily.

The Voice

Nejdelší slot (60 vteřin) získala pěvecká soutěž The Voice s epickým promem na 8. sérii. The Voice běžel po Super Bowlu minule, když se fotbal vysílal na NBC.

The Blacklist

Další logické promo bylo k epizodě Blacklistu, která se včera vysílala. Speciálním hostem byl Ron Perlman v roli padoucha. Tato epizoda byla první část dvojdílu, druhá se bude vysílat ve čtvrtek večer, v novém časovém slotu, kam se drama stěhuje.

Undateable

A jsme u prvního překvapivého proma. Stanice si zvolila k propagaci loňské letní překvapení Undateable. Komedie od Billa Lawrence vypadala na první pohled na odpis, ovšem stala se z ní nejlepší letní půlhodinovka za poslední čtyři roky.

Aby ale nechybělo upozornění na takové oblíbence, jakými jsou Chicago Fire nebo Chicago PD, rozhodli se tvůrci v promu Undateable parodovat právě první zmíněný seriál. Jak se jim to povedlo, posuďte sami.

Odyssey

Patnáct vteřin bylo vyhrazeno jediné novince v seznamu. Jde o konspirační drama Odyssey v hlavní roli s Annou Friel.

Heroes: Reborn

Na závěr pro vás máme jednu televizní lahůdku – první pohled na Heroes: Reborn! Ve videu konečně vidíme některé známé tváře, jmenovitě hrdinského veterána Jacka Colemana, ale také očekávaného nováčka Zacharyho Levi. Minisérie se na NBC bude vysílat letos v létě.


Na který seriál se těšíte? Které promo se vám líbí nejvíce? Jaký tipujete, že bude mít Blacklist dnes večer rating?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
HonZajs000

HonZajs000

Super, ale řekl bych, že se tam nějak tluče "Undateable" a "Unforgetable". :-)
před 9 roky
Nikola9

Nikola9

Blacklist vypadá na pořádný krvák! Už se nemůžu dočkat!
před 9 roky
Shppen

Shppen

Heroes sem necekal, ale musim rict ze tech 16 vterin me neuveritelne naladilo a nemuzu se dockat az to...
před 9 roky
Další články k tématu