6. 2. 2015

Milo Ventimiglia v Gothamu nebude za hrdinu

Milo Ventimiglia v Gothamu nebude za hrdinu

Seriál Gotham si přichystal další posilu. Před pár dny jsme vás informovali o tom, že v Gothamu bude řádit Loutkař a dnes přicházíme s další postavou, která zamotá hlavu místnímu policejnímu sboru.

V Gothamu se představí Milo Ventimiglia, který se do paměti seriálových fanoušků zapsal hlavně jako Peter Petrelli ze seriálu Hrdinové (Heroes). Tentokrát si však vyzkouší roli na míle zdálenou té hrdinské.

Objeví se zde jako Jason Lennon, sériový vrah také známý pod přezdívkou Ogre. Jedná se však o originální postavu, která nesouvisí s komiksovou postavou jménem Ogre z DC Universa. Jason je popisován jako pohledný, bohatý a velmi svůdný. Loví mladé ženy v Gothamu již téměř deset let. Láká je pomocí webu na řadu testů, které mají určit jeho perfektního kamaráda. Když ženy nedokážou dostát jeho vysokému standardu, tak s nimi Jason rychle a brutálně skoncuje.

Odhodlání Jima Gordona (Benjamin McKenzie) odstranit ho z ulic a posedlost Jasona pošle oba muže (a i ty kolem nich) směrem k velké tragédii. Jason Lennon si svůj debut v Gothamu připravil na 19. epizodu.

Ventimigliu si můžete pamatovat také ze seriálu Gilmorova děvčata a brzy by se měl představit také v novince stanice ABC s názvem The Whispers.


Co na nového hosta říkáte? Jak myslíte, že mu sedne role sériového vraha?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Maguša

Maguša

Ooo... :D Dluho se chystám, že se na to kouknu.. :D V Gilmorkách jsem pro Mila měla slabost, takže to...
před 9 roky
Helo

Helo

Tak mě se vryl hlavně jako Jess z Gilmorek... Hrdiny jsem bohužel až do konce nevydržel... :-D
před 9 roky
Tempy

Tempy

Nezmůžu se než na JUCHŮ! :D Gotham zatím stále baví, přestože počáteční nadšení už lehce opadlo. :) Ale...
před 9 roky
Další články k tématu