6. 2. 2015

Na Unforgettable se nezapomíná! Drama opět vstává z mrtvých!

Na Unforgettable se nezapomíná! Drama opět vstává z mrtvých!

Drama Unforgettable rozhodně dává čest svému jménu – je totiž nezapomenutelné. Již podruhé se mu totiž povedlo přelstít svou vlastní smrt! Ze seriálového nebe ho zpět bere kabelovka A&E, která objednává čtvrtou řadu se třinácti epizodami.

Seriál má za sebou dlouhou cestu. První tři série se vysílaly na stanici CBS. Ta drama po první řadě zrušila, po několika týdnech však rozhodnutí vzala zpět, objednala druhou sérii a seriál přesunula na léto. V letních měsících Unforgettable fanouškům představil druhou a třetí řadu. Ratingy nicméně klesaly a seriál byl loni v září opět zrušen… až dosud.

Na rozdíl od prvního zrušení nyní hercům již vyprchaly smlouvy, se všemi se tedy budou muset uzavírat nové. Podle dostupných informací se očekává návrat hlavní dvojky, herců Poppy Montgomery a Dylana Walshe, kteří si zopakují role Carrie Wells a Ala Burnse. Kromě nich se určitě vrátí také tvůrci seriáu John Bellucci a Ed Redlich.

Stanice A&E má ve svém repertoáru v současnosti pouze dvě skriptová dramata – Bates Motel a chystanou novinku The Returned. Kabelovka se však i nadále chce soustředit na další dramatickou tvorbu. Vzkříšení Unforgettable je částí této strategie. Šéfové stanice věří, že drama může dobře ladit s v syndikaci běžícím Criminal Minds.

Podle zdrojů chystaná smlouva přinese výhody jak stanici, tak i produkčnímu studiu. Unforgettable se dobře prodával do zahraničí, kde se stal v mnoha zemích populární (např. jedničkou ve Francii). Aby však seriál mohl dále mezinárodně vydělávat, potřeboval pevnou americkou stanici.

Unforgettable se tak přidává k The Killing, kterému se také podařilo dvakrát obelstít vlastní smrt.


Překvapila vás dnešní novinka? Jste rádi, že Unforgettable bude pokračovat? Který jiný seriál byste si raději přáli zpět na obrazovkách?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Ach bože,je to jako na kolotoči,ale seriál je to dobrý
před 9 roky
saluckaf

saluckaf

Super seriál už se těším na pokračování. Jupí !
před 9 roky
Cristie

Cristie

Seriál se mi líbí, ovšem pokud bude u nás běžet se současným dabingem H. Ševčíkové, která nyní dabuje...
před 9 roky
Další články k tématu