1. 3. 2015

Supergirl obsazuje další role

Supergirl obsazuje další role

Jak jsme psali před pár dny, tak Supergirl má opravdu napilno. Už delší dobu víme, že Supergirl si zahraje Melissa Benoist. Pár dní na to bylo oznámeno, že Jimmyho Olsena si zahraje Mehcad Brooks a poslední zprávy přinesly novinku o obsazení Laury Benanti. Dnes bylo odtajněno obsazení několika dalších postav.

První nově obsazenou herečkou je Calista Flockhart. Ta se proslavila rolí Ally McBeal ve stejnojmenném seriálu, ale znát ji můžete i jako Kitty Walker ze seriálu Bratři a sestry (Brothers & Sisters). Těšit se na ni mohou i fanoušci Full Circle, kde se objeví ve druhé řadě.

Nyní se představí jako Cat Grant, zakladatelka společnosti CatCo, což je mediální impérium, které zahrnuje globální magazín a webové stránky v mnoha oblastech. Cat začala svou kariéru jako reportérka, ale díky svému úspěchu je nyní popisována jako žena s mediálními schopnostmi Kim Kardashian a podnikatelskými znalostmi Marka Zuckerberga. Hlavní postava Kara bude pracovat na pozici její osobní asistentky, což rozhodně není snadný úkol. Dokonce se říká, že být pomocníkem super-padoucha by bylo jednodušší.

Druhou obsazenou herečkou je Chyler Leigh. Ta se proslavila rolí Dr. Lexie Grey v seriálu Chirurgové (Grey's Anatomy) a naposledy byla k vidění v seriálu Taxi Brooklyn.

Nyní bude mít možnost opět se vrátit do lékařského pláště. Představí se totiž jako Alexandra „Alex“ Danvers, tedy pěstounská sestra Kary. A právě schopnosti její sestry ji inspirují k tomu, aby se vydala na dráhu lékařky.

Třetím do party nově obsazených je konečně muž. K obsazení se připojí také britský herec David Harewood, kterého si jistě pamatují fanoušci seriálu Ve jménu vlasti (Homeland), kde se představil jako David Estes. Naposledy byl k vidění ve zrušené novince Selfie.

Zahraje si postavu Hanka Henshawa, bývalého agenta CIA, který nyní řídí oddělení pro zvláštní operace (DEO), které sleduje mimozemské hrozby pro planetu Zemi.

Perlička na závěr: Vypadá to, že Supergirl navštíví její slavnější bratranec. I když není oznámené žádné jméno, tak by se podle popisu pilotní epizody měl objevit i Superman.

Podle stránky ProjectCasting.com se momentálně hledá někdo vyšší než 180 cm s vypracovanou postavou a výraznou čelistí, aby si zahrál „Superhrdinu z DC Comics“. Zájemci mají do předmětu vyplnit heslo Superman. Malý háček je v tom, že by se měl objevit jen jako „Body Double“, což znamená, že tenhle vybraný chlapík budu zabírán pouze z dálky nebo jen částečně, pravděpodobně proto, aby se předešlo případným konfliktům s filmem Muž z oceli (Man of Steel), kde Supermana hraje Henry Cavill.

A ještě jeden bonbónek na úplný závěr. Supergirl totiž obsadila ještě dvě role s opravdu zajímavými hosty. Představí se Helen Slater a Dean Cain. Helen Slater se v roce 1984 představila jako Kara ve filmu Superdívka (Supergirl) a Dean Cain hrál Clarka Kenta/Supermana v seriálu Superman (Lois & Clark: The New Adventures of Superman). Aby toho nebylo málo, tak se oba objevili také v seriálu Smallville. Tam se Slater představila v roli biologické matky hlavní hrdiny a Cain si zahrál nesmrtelného Dr. Curtise Knoxe.

Podrobnosti o tom, koho si dvojice zahraje jsou přísně střeženy, ale to by vám nemělo bránit od živé diskuze.


Patří Supergirl i mezi vámi sledované projekty? Co říkáte na dnešní várku obsazených?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

"Mediální schopnosti Kim Kardashian"? To je proboha co?
před 8 roky
Další články k tématu