3. 3. 2015

The Blacklist: Tom Keen se vrací

The Blacklist: Tom Keen se vrací

Pamatujete si ještě Toma Keena? Zarytí fanoušci seriálu The Blacklist (Černá listina) si ho samozřejmě pamatují, ale i tak si ho lehce připomeneme. Na začátku šlo o milého manžela Elizabeth Keenové (Megan Boone), ze kterého se ale později vyklubal podvodník. I přesto si ho mnozí diváci oblíbili a pokud mezi ně patříte, tak vás jistě potěší fakt, že se už v příštím díle Ryan Eggold vrátí a Tomovi opět vdechne život.

Nebude tomu poprvé, co se ve druhé sérii vrátí. Jak bylo odhaleno v epizodě The Mombasa Cartel, Liz se rozhodla Toma nezabít a vytáhnout z něj co nejvíce informací, samozřejmě za Redovými (James Spader) zády. Držela ho několik měsíců v zajetí, až jednoho dne do přístavu, kde ho Liz věznila, vstoupil strážce přístavu; Tom ho následně zabil, aniž by ho Liz stihla zastavit. Tom byl poté puštěn na svobodu výměnou za pomoc při jednom z případů a v podzimním finále s názvem The Decembrist jsme na konci dílu zjistili, že Tom má jakési pojítko s Redem. Že by nastal čas toto pojítko odhalit i divákům?

Liz totiž momentálně čelí obviněním z vraždy právě toho správce přístavu, kterého Tom zabil, a je možné, že právě proto bude muset vystoupit ze stínů a pomoct jí. Jon Bokenhamp, výkonný producent seriálu, prozradil něco málo k opětovné spolupráci s Eggoldem:

„Přijde mi to trochu šílené; někteří Toma milují, právě díky té záhadnosti, a někteří ho zase nenávidí za to, co provedl Liz. Jedno je ale jisté: Tom je chameleon. Velmi brzy sundáme brýle a dozvíme se mnohem více o něm i o jeho propojení s větší mytologií celého seriálu.“

Jak bylo zmíněno na začátku článku, Tom Keen se vrátí už v nejbližší epizodě, která nás čeká 5. března (u nás následující den). Díl ponese název T. Earl King VI a kromě velkého návratu se Red díky své bývalé milence ocitne ve smrtící hře s jednou bohatou a vlivnou rodinou.


Tom je zpátky. Oblíbili jste si jeho postavu a těšíte se na jeho návrat, nebo už vám naopak přijde, že už si v seriálu své místo nezaslouží?

Za každej like dostane autor bonbón! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Doufám, že jeho návrat bude stát za to.
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Mně jsou ty zmíněné věci jedno, ale vadí mi, jak z toho zničehonic dělají hroznou lovestory.
před 9 roky
Další články k tématu