5. 3. 2015

Hannibal bude léčit oblíbeného záporáka z Heroes

Hannibal bude léčit oblíbeného záporáka z Heroes

Třetí série Hannibala se právě stala ještě lákavější, pokud je to tedy ještě vůbec možné. Seriál se vrátí po dlouhé pauze v létě, fanouškům to však více než vynahradí svými hvězdnými hosty.

Nejnovějším jménem, které se v nové řadě mihne, je herec Zachary Quinto. Ten pro většinu z nás není neznámou tváří. První velkou seriálovou roli získal v roce 2003 ve třetí sérii hitu od Fox 24 hodin. Jeho sláva však naplno propukla v roce 2006 s rolí sériového vraha Sylara v NBC seriálu Heroes. Ani po ukončení Hrdinů o něj fanoušci nepřišli. Objevil se v American Horror Story a v současnosti září v NBC minisérii The Slap.

V Hannibalovi bude Quinto hostovat minimálně v jedné epizodě jako pacient doktorky Du Maurier (Gillian Anderson). Hned se nabízí otázka, jestli náhodou seriál nenabídne fanouškům flashback do doby, kdy sympatická terapeutka zabila jednoho ze svých pacientů pod vlivem sociopatického hlavního hrdiny.

Hannibal se na NBC vrátí se třetí sérií 4. června.


Zaujal vás nejnovější casting k očekávané třetí řadě? Těšíte se, co si pro nás scenáristé připraví za lahůdky?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Kahlan

Kahlan

mne bude bohato stačiť túto sériu, že tam bude Richard Armitage. to, že tam bude Zachary je len plus =D a...
před 9 roky
ragelly

ragelly

Tak už známe datum! Třetí série začne ve čtvrtek 4. června :))
před 9 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Výborně. :-) Už jsem neskutečně napjat a...
před 9 roky
Další články k tématu