15. 3. 2015

Sheen vrací úder Lorremu. O měsíc později.

Sheen vrací úder Lorremu. O měsíc později.

Od finále sitcomu Dva a půl chlapa (Two and a Half Men) je to už téměř měsíc, ale až nyní se Charlie Sheen rozhodl reagovat na způsob, jakým byl seriál ukončen. Nespočet fanoušků byl koncem seriálu rozhořčen a zklamán. A ani Sheen to nevidí jinak.

Jak už možná víte, v posledních chvílích seriálu si tvůrce seriálu Chuck Lorre rozhodl naposledy vyřídit účty s Charliem Sheenem, a sice shozením piána na cameo jeho postavy, kterou v seriálu hrál po osm sérií. Obecně se v posledním dvojdílu vyskytlo mnoho urážek na Sheenovo jméno, konkrétně například na jeho neúspěch se seriálem Anger Management. Sheen se rozhodl s menším zpožděním na celý konec seriálu reagovat, samozřejmě s pořádnou dávkou názorů přímo od srdce, na které už jsme si víceméně zvykli.

„Je mi jedno, jestli žije, nebo umře. Takhle se snížit, chovat se tak nevyspěle a pitomě? A přímo mně do tváře? Tam, kde žiješ, se musíš cítit bezpečně, ty z***e. To vážně musíš.“

V poslední epizodě, která byla vysílána 19. února, se na konci závěrečných titulků objevila jedna z Lorreho tradičních vanity cards, ve které bylo řečeno něco málo k situaci ohledně finále Dva a půl chlapa. Lorre prozradil, že Sheenovi byla nabídnuta role ve finále seriálu, které mu vydělávalo jmění, jenže Sheen měl lehce odlišnou představu, se kterou Lorre nesouhlasil.

„Vím, že hodně z vás asi zklamalo, že jste v dnešním finále neviděli Charlieho Sheena. Do záznamu říkám, že mu byla nabídnuta role. Náš nápad byl takový, že by v poslední scéně šel ke dveřím, zazvonil na zvonek, otočil se, podíval se přímo do kamery a začal šíleně povídat o nebezpečí braní drog. Vysvětlil by, že nebezpečné jsou jen pro průměrné lidi. Že on nebyl průměrný. Že byl ninja bojovník z Marsu. Že byl neporazitelný. A poté by na něj spadlo piáno. Přišlo nám to vtipné. Jemu ale ne. Místo toho chtěl, abychom napsali srdceryvnou scénu, která by ho navrátila do primetimu americké televize v novém sitcomu Harperovi, ve kterém by hrál spolu s Jonem Cryerem. To nám taky přišlo vtipné.“


Jak to vidíte vy? Jste spíše na Sheenově, nebo na Lorreho straně?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Na druhou stranu to pořád mělo stejnou sledovanost jako jiný komedie na FX (League či Always Sunny...).
před 9 roky
Hermes

Hermes

ja skor súhlasim s sheenom ked som docitala aky mal byt povodny koniec vobec ma to nepobavilo sheen by...
před 9 roky
Anduska

Anduska

To chtěl Lorre opravdu provést tu poslední scénu se Sheenem takhle? Ještě hůř, než je tomu dosud? Na to...
před 9 roky
Další články k tématu