15. 5. 2008

Seriál Vražedná čísla na Nově

Televize Nova začne vysílat koncem května seriál Vražedná čísla. Jednotlivé díly poběží od 26. května každé pondělí.

Seriál Vražedná čísla na Nově

Nedá se nic dělat, ale 19. května se naposledy setkáme s nesnesitelným, leč geniálním šéfem diagnostického oddělení nemocnice v Princetonu – Gregory Housem, v závěrečném dílu třetí série s názvem Lidská chyba (Human Error). Na čtvrtou sérii si nějaký čas počkáme, ale již následující pondělí – 26. 5. 2008 se na nás ve 21.45 hod. vyřítí nový kriminální seriál televizní stanice CBS – Vražedná čísla (Numb3rs) od producentů Ridleyho Scotta (Gladiator, Thelma & Louise, Blade Runner aj.) a Tonyho Scotta (Beverly Hills Cop II, Top Gun, Domino aj.). V zemi svého původu je seriál hitem, což dokládá právě běžící 4 série na CBS.

Hlavními postavami jsou dva bratři. Starší Don Eppes je zvláštním agentem FBI zabývajícím se spolu se svým týmem zvlášť závažnými kriminálními případy. Mladší Charlie je geniální matematik a univerzitní profesor. Don osloví Charlieho, aby s ním spolupracoval a pomohl odhalovat zločiny s využitím svého matematického nadání za pomoci matematicko-fyzikálních vzorců, chemických definicí a statistických teorií.

Hlavní obsazení:

Don Eppes je agentem FBI. Hraje ho Rob Morrow (u nás málo známý herec účinkoval mj. v seriálu „Zapadákov;, který se též mihnul ve dvou epizodách "Saturday Night Live“).

Profesor Charlie Eppes je konzultantem FBI a NSA. Hraje ho David Krumholtz (u nás stejně známý jako Rob Morrow účinkoval v seriálu „Closer“ a též se mihnul v seriálech „Právo a pořádek“ a „Pohotovost“).

Alan Eppes je otcem Dona a Charlieho. Hraje ho Judd Hirsch (účinkoval mj. v seriálu z konce 70 let „Taxi“),

Profesor Larry Fleinhardt je teoretickým fyzikem a kosmologem. Hraje ho Peter MacNicol (nezapomenutelný John Cage v seriálu „Ally McBealová“, též účinkoval v seriálech „24 hodin“ a „Nemocnice Chicago Hope“).

Megan Reevesová je agentkou FBI provádějící psychologické profily. Hraje jí Diane Farr (u nás prakticky neznámá, mihla se mj. v seriálech „Kriminálka Las Vegas“, „Roswell“ a "V.I.P;).

Amita Ramanujanová je matematičkou a konzultantkou FBI, ale hlavně blízkou přítelkyní Charlieho. Hraje jí Navi Rawat (u nás též neznámá, účinkovala mj. v seriálu „O.C. California“ a mihla se v seriálech „Beze stopy“, „24 hodin“ a „Roswell“).

David Sinclair je agentem FBI. Hraje ho Alimi Ballard (mihnul se mj. v seriálech „Kriminálka Las Vegas“, „Temný anděl“, „Policie – New York“ a „Sabrina – mladá čarodějnice“).

Colby Granger je agentem FBI. Hraje ho Dylan Bruno (mihnul se mj. v seriálech „Kriminálka Miami“ a „Mrtvá zóna“).

V seriálu hrají též menší role Lou Diamond Phillips – agent Ian Edgerton (Mladé pušky I a II) a Will Patton – poručík Gary Walker (Armageddon, Silkwoodová, V tajných službách).

Doufejme, že nový seriál naváže na vcelku dobrou diváckou sledovanost Dr. House.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Sajgon

Sajgon

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
konz

konz

Máš pravdu, stačí se podívat na program televize AXN...
před 15 roky
Veri

Veri

jj. dneska jsem viděla ukázky,a musím říct, že se mi to zatím líbí, ale House nikdo nahradit nemůže, na...
před 15 roky
Sefinek

Sefinek

mno já jsem zase rád že už je pryč móda telenovel...dřív to byla telenovela skoro od rána do večera...oproti...
před 15 roky
Další články k tématu