1. 4. 2015

Nenechte se pověsit!

Apríl. Jaro je oficiálně tady, takže je nejvyšší čas představit nejnovější vychytávku na SerialZone - Šibenici!

Nenechte se pověsit!

Naše soutěže a hry budou za chvíli narvané k prasknutí. Prokrastinace vládne světem, proč si jí tedy neužívat naplno i u nás na SerialZone? Máme pro vás novou zábavu, která ověří vaše dovednosti i znalosti seriálové produkce.

Na našem webu jsme nedávno pokořili hranici 7500 přidaných seriálů (čímž si neoficiálně gratulujeme!). Spousta z nich má nejen originální, ale i český název. To nám dává určitě kolem deseti tisíc možností, které se můžou objevit v naší nové Šibenici.

Hra, kterou si moc dobře pamatujeme z dětských let, když ještě nebyly mobilní telefony součástí našich životů od chvíle, kdy se naučíme mluvit. Mnozí z vás už si na stejný koncept zvykli i v seriálové podobě, jelikož jde o jedno z aktivních diskuzních vláken u nás ve fóru.

My jsme se rozhodli, že hře uděláme nový kabát a dáme ji k dispozici všem zájemcům. Odměn za zabíjení vašeho cenného času bude jako vždy několik.

Trofeje

Pro ty nejlepší z vás, kteří prokáží, že opravdu dokážou rozpoznat ty nejhorší z nejhorších a nejzákeřnějších nápověd, máme samozřejmě připraveny trofeje!

Každý den se bude rozdávat trofej pro vítěze dne, tedy uživatele, který dokázal udělat nejdelší vítěznou řadu. Věřte nám, zkoušeli jsme nekonečně mnoho pokusů, ale udělat 10 a více je opravdu mimořádný výkon, hodně to závisí i na náhodě, co se vám vylosuje za hádanku :-)

Kromě toho budete odměňováni za určitý počet vítězných tipů v řadě. Tuto trofej jsme vytvořili proto, aby se každý mohl radovat z vlastního úspěchu, i když denním žebříčkům náhodou bude vévodit pokaždé jeden a ten samý člověk. Nechceme přece nikoho odradit tím, že mu nedáme trofej, i když bude mít 20 správných odpovědí, a někdo jiný jich náhodou bude mít 21, to by vážně naštvalo odcházet s prázdnou :-)

Sláva

Pojďte hrát Šibenici

Ačkoliv soutěžíte proti počítači, můžete se porovnávat i se svými přáteli. Vytvořili jsme pro vás opět spoustu statistik. V síni slávy se budou zaznamenávat vítězové dne, stejně jak je tomu u tomboly nebo KNP.

V žebříčcích se dočkáte spousty dalších informací – nejlepší skóre dneška / za celou dobu, nejdelší řada, nejvíce her bez chyb atd. Kromě toho pod hrou vidíte, jak si v celkovém skóre za daný den vedete vy vs. vaši přátelé.

Z účasti tak automaticky vyplývá chlubící právo :-) To nás přivádí k docela podstatné informaci. Rozhodli jsme se, že hra bude u nás zcela pouze pro zábavu a přátelské soupeření. Nebudeme proto vítěze odměňovat kredity. Nemusíte tedy za každou cenu podvádět a do vyčerpání tipovat, tedy pokud tak moc nechcete dokázat přátelům, že jste prostě nejlepší :-)

Občas hardcore, ale nepodvádět!

Není žádnou výjimkou, když na vás vypadne například nějaký z korejských seriálů. Stejně tak české kousky nejsou nejjednodušší k poznání. Abychom vám práci trošku ztížili, nebudete vědět, jestli hádáte název anglický, český, japonský nebo španělský. To je přece součást zábavy! Ostatně ony ani názvy s čtyřmi písmenky nejsou procházka růžovou zahradou. O tom to ale je, nejen um, ale často i náhoda hraje roli v tom, kdo bude na konci dne na vrcholu žebříčku.

Opět na vás ale apelujeme, abyste hráli fér a nevyužívali vyhledávač. Jde především o zábavu, proto jsme se rozhodli neodměňovat hráče kredity. Jde ryze jen o zábavu!

Verze pro neregistrované

Stejně jako všechny ostatní hry, i šibenici si budou moct užívat i naši neregistrovaní návštěvníci. Jediný rozdíl oproti přihlášeným hráčům bude v tom, že neregistrovaní nebudou součástí výsledných statistik a tabulek nejlepších hráčů. Množství výher v řadě se ale bude objevovat všem, registrovaným i neregistrovaným.

Pozor!

Na závěr pro vás máme jedinou nevýhodu. U šibenice musíte vydržet sedět, dokud nebudete s vlastním výsledkem spokojeni. Při každém odhlášení se vám skóre rozežrané hry vynuluje! Platí to jak pro tvrdé odhlášení, tak i pro ty, co mají nastavené automatické přihlašování. Pokud tedy budete cílit na nejdelší výherní řadu, nesmíte přestat klikat a hádat dokud se bude dařit! :-)

Tak do toho!

Přejeme vám hodně štěstí a mnoho zábavy. Zkuste naši novou Šibenici!


Tak do toho! Ukažte, že jste nejlepší!

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře48zobraz všech 48 příspěvků
Kratos91

Kratos91

A co takové seriály s vykřičníkem nebo otazníkem na konci? Čekal bych, že je to také nebude brát,...
před 9 roky
Odyssea

Odyssea

každou volnou chvíli hraju, závislost :D
před 9 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Tahle hra dokáže naštvat :'D
před 9 roky
Další články k tématu