27. 3. 2015

SOUTĚŽ! Vyhrajte vstupenky na maraton Game of Thrones!

SOUTĚŽ! Vyhrajte vstupenky na maraton Game of Thrones!

Tak jste se dočkali, přátelé! První soutěž roku 2015 je zde, a hned se týká seriálu, který se stal s velkým náskokem nejoblíbenějším dramatem našich uživatelů. Ano, samozřejmě mluvíme o Game of Thrones (Hra o trůny).

HBO i letos chystá v České republice kinomaraton. Fanoušci se tentokrát můžou těšit na kompletní čtvrtou sérii, a to v originálním znění s českými titulky. Kromě toho ti, kteří vydrží v kině až do konce, budou mít možnost zhlédnout v předpremiéře exkluzivně první epizodu páté série!

Upřímně ale… nestojí za to už jen to, že budete moct vidět na obřím plátně SPOILER umírat Joffreyho? :-)

Akce se bude letos pořádat ve dvou městech – v Praze (Bio Oko) a v Brně (Kino Art). Promítat se bude v noci z pátku na sobotu, 10. dubna 2015 od 18:00 přibližně do šesti hodin ráno.

U nás na SerialZone nyní máte možnost vyhrát dva lístky! Město, kde se chcete zúčastnit, si můžete samozřejmě zvolit. S ohledem na brzké konání je naše soutěž blesková. Čeká vás pouze jedno kolo, na zaslání odpovědí budete mít čas do neděle 29.3. do 22:00. Poté vylosujeme tři výherce, kteří už tak nebudou muset stresovat u online registrací, které se na stránkách české HBO spustí začátkem příštího týdne.

Jak jsme psali již u předchozích soutěží, pokud vás s námi soutěžit baví a jste rádi, že pro vás soutěže připravujeme, nezapomeňte tento článek sdílet svým přátelům na Facebooku i jinde. Značně tak zvýšíte šanci, že se nám podaří sehnat další sponzory a partnery, se kterými pro vás bude něco možné dojednat – sponzoři jsou logicky rádi, když se o soutěži ví. Pokud se budou sponzorům čísla líbit, budeme pro vás mít již brzy soutěže další! Tak koukejte pomoct! :))

Děkujeme za vaši podporu, vážíme si jí! Ono by to taky bez vás nebylo ono, však víte :)

Hodně štěstí všem!

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Marty01997

Marty01997

Ahoj Nevíte, kde najdu vyhlášení ? :O
před 9 roky
LadyJ

LadyJ

Myslím, že ještě nebylo.
před 9 roky
Fruiko

Fruiko

Už máme výherce. Jsou zveřejněny na stránce soutěží a poslali jsme jim zprávu.
před 9 roky
Další články k tématu