4. 4. 2015

Tvůrci Sirens chystají hokejovou komedii Benders

Tvůrci Sirens chystají hokejovou komedii Benders

Stanice IFC, která patří pod společnost AMC Networks, právě posvětila novou komedii jménem Benders. Stanice si objednala osm půlhodinových epizod, které bude produkovat trio Jim Serpico, Tom Sellitti a Denis Leary (všichni tři spolupracovali například u seriálu Sirens). Serpico a Sellitti budou spolupracovat i na scénáři a natáčet by se mělo začít již teď na jaře.

Komedie se tak připojí k seznamu seriálů stanice IFC, mezi kterými najdeme například Portlandii, Maron, Comedy Bang! Bang!, The Spoils Before Dying a The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret. Pokud vše půjde podle plánu, tak by se seriál měl představit na obrazovkách ještě v letošním roce.

Seriál se soustředí na skupinu přátel, kteří jsou posedlí svou amatérskou hokejovou ligou. Jejich schopnosti samozřejmě nejsou zářné, ale co jim chybí na talentu, to dohánějí nadšením a vášní. Co se však děje na ledě není nic v porovnání s tím, co se děje v jejich osobních životech.

Kdyby se Benders zadařilo tak jako jinému seriálu ze sportovního prostředí (The League), tak by se jistě nikdo nezlobil. Prezidentka IFC Jennifer Caserta v prohlášení k objednání seriálu řekla: „Benders je přesně ten druh svěží, originální komedie, která doplní naše stávající programové vysílání. Hokejové znalosti nebudou nutné, protože téhle partě půjde hlavně o pivo a kámoše. Jsme také rádi, že budeme pokračovat v našem vztahu s tvůrci Apostle. Byli úžasnými a kreativními partnery i při tvorbě Maron.“

To ještě doplnil Jim Serpico: „Vážíme si našeho vztahu s IFC a jsme nadšeni, že můžeme přivést naší dysfunkční partičku k životu právě na jejich stanici.“


Zaujal vás nápad? Dáte mu šanci? Máte rádi seriály ze sportovního prostředí?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
dagsoftware

dagsoftware

stručná charakteristika stanice IFC, a/alebo seriálov na nej?
před 9 roky
Seraphine313

Seraphine313

Jedna z menších kabelovek, přijímá ji 63 % domácností. Patří společně s AMC, WE tv a Sundance TV...
před 9 roky
Squerago

Squerago

Heh to by mohlo být fajn. Docela se na to těšim.
před 9 roky
Další články k tématu