9. 4. 2015

Heroes Reborn: Haiťan se vrátí

Heroes Reborn: Haiťan se vrátí

V minulých týdnech se postupně vyjádřili někteří herci z původní série k tomu, zda se jejich postavy vrátí, či nikoliv. Takže už víme, že restart Hrdinů se bude muset obejít bez Niki a jejích alternativ, bez záporáka Sylara a bez nesmrtelné Claire. Na druhou stranu již bylo potvrzeno, že se vrátí Masi Oka jako Hiro Nakamura a Jack Coleman jako Noah Bennet.

Proto určitě mnohé potěší, že se vrátí i Bennetův parťák Haiťan ztvárněný Jimmym Jean-Louisem. Ten se od konce Heroes na obrazovce mihl jen v pár epizodních rolích. Nejvýraznější byla asi ta v druhé řadě komiksového Arrowa, ale mohli jsme ho vidět i v Alphas či Extantu. Jinak se spíš věnoval svojí filmové kariéře.

Postava Haiťana se objevovala průběžně ve všech čtyřech sériích původního seriálu. Většinou ji doprovázelo nezbytné mazání vzpomínek či blokování schopností ostatních hrdinů.

Heroes Reborn od Tima Kringa se původně chystalo na léto jako třináctidílná minisérie, nyní to vypadá, že se jí dočkáme až na podzim. Nově se ke štábu přidá i Zachary ‚Chuck‘ Levi.


Jste rádi za návrat Haiťana? A které další doposud neoznámené hrdiny byste chtěli zpátky?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
watchman

watchman

Tak na túto postavu sa teším :)
před 9 roky
Další články k tématu