11. 4. 2015

Castle ve stylu SNL a Carly Rae Jepsen jako hudební host

Castle ve stylu SNL a Carly Rae Jepsen jako hudební host

Seriál Castle (Castle na zabití) představil v minulosti spoustu zajímavých hostujících hvězd, které v průběhu sérií krásně oživily epizodní zápletky. Nyní se na seznam těchto hostů přidává i jméno světoznámné zpěvačky Carly Rae Jepsen, autorky hitu Call Me Maybe. Zajímavostí je, že se objeví v epizodě laděné ve stylu Saturday Night Live, kde zpěvačka 4. dubna představila svůj nový single I Really Like You.

V této epizodě budou Castle (Nathan Fillion) s Beckettovou (Stana Katic) řešit vraždu Sida Rosse, tvůrce úspěšné komedie ve stylu SNL. Stopy je zavedou hlouběji do života oběti a také do světa Saturday Night Tonight (což je fiktivní název inspirovaný SNL), kde odhalí šokující tajemství, které by mohlo vysvětlovat Sidovu vraždu.

Jepsen si zahraje hudebního hosta v seriálové show SNT, kde vystoupí s výše zmíněným novým singlem. Kromě zpěvu si však zpěvačka střihne i pár replik. Těšit se na ni můžete v 22. epizodě, která bude odvysílána začátkem května. Ve stejné epizodě se představí i herec Jaleel White (Family Matters), který si zahraje postavu Mickeyho Frankse, hvězdy celé show. Mickey má velmi výbušnou povahu, což mu během vyšetřování moc bonusových bodů nepřidá.

Castle se na televizní obrazovky vrací po menší pauze 20. dubna se svou 20. epizodou, která se vrátí k mytologii představené na začátku série a zaměří se na Castlovo záhadné zmizení.


Potěšila vás informace o castingu Carly Rae Jepsen? Máte zpěvačku rádi? Těšíte se na zbývající epizody?

(Zdroj: EW, TV Line)

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Engeneer

Engeneer

Vyšetřování v zákulisí nějaké show...nebylo to tady už párkrát?:-) S03E18 - One Life to Lose S07E12 -...
před 9 roky
Gabik.029

Gabik.029

Plus 2x20 - The Late Shaft a 4x18 - A Dance with Death.
před 9 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Tak tohle zní skvěle, nemůžu se dočkat, Carly mám ráda. A Castle není přeci až tak vážný, aby se tam tohle...
před 9 roky
Další články k tématu