17. 4. 2015

Novinka pod lupou: The Messengers

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Už jsme pro vás dlouho neměli žádné lákadlo na nový seriál, zvlášť seriál z Velké pětky. Čím lépe opět začít, než poslední letošní premiérující novinkou od stanice CW, The Messengers.

Základní údaje

Název: The Messengers
Žánr: drama / (post)apokalyptický / nadpřirozený
Stanice: The CW
Premiéra: 17. 4. 2015
Vysílání: pátek večer od 21:00
Předskokan: Whose Line Is It Anyway?
Konkurence: Shark Tank (ABC), Hawaii Five-0 (CBS), Grimm (NBC)

Kdo?

Tvůrce: Eoghan O'Donnell
Herci: Shantel VanSanten, Sofia Black-D'Elia, Joel Courtney, JD Pardo, Jon Fletcher, Waylon Brady, Anna Diop, Diogo Morgado

O čem to je?

V prosluněné poušti v Novém Mexiku sleduje vědkyně Vera Ivanov fascinující záhadný objekt, který rychle míří k Zemi, narazí, exploduje a vše ozáří oslnivým světlem. Tato událost vyšle šokovou vlnu, která na moment zastaví její srdce. Vera ale není jediná, která je výbuchem poznamenaná. Najednou je záhadně propojena se čtyřmi dalšími lidmi, kteří na moment zemřeli, za několik hodin se však probrali k životu. Erin je mladá svobodná matka, která se zoufale snaží chránit svou sedmiletou dceru od násilnického bývalého manžela. Peter je středoškolák, který se rozhodne skončit svůj život, protože už nedokáže dál snášet šikanu. Raul je federální agent, který se snaží uniknout ze své práce v utajení. Joshua je charizmatický kazatel, který kráčí ve stopách svého otce.

Všichni tito lidé se po výbuchu probudí se schopnostmi, o kterých se jim nikdy ani nesnilo, od neuvěřitelné síly až ke schopnosti léčit ostatní. Brzy si je najde záhadná postava, která si říká The Man (Muž). Ten nabídne Veře jedinou věc, kterou chce nejvíc v životě – shledání s jejím unešeným synem. Má to jen jeden háček, Vera mu musí pomoct s nemorálním úkolem. Kola osudu se začnou roztáčet a jak Joshua trefně předpovídá, tato skupina cizinců je jedinou nadějí na zabránění naprostého rozpadu lidstva… nebo naopak příčinou, která jej způsobí.

Podobné seriály

Heroes (Hrdinové)
Alphas (Výjimeční)
The Cape (Mstitel Cape)
4400
Believe
Powers

Trailer


Plánujete dát šanci The Messengers? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Silvo911

Silvo911

Neplánoval som to pozerať, ale trailer ma zaujal, takže aspoň pár dielov skúsim. Obávam sa však spracovania...
před 9 roky
kneznaL

kneznaL

Už to mám v hledáčku taky dost dlouho. Tak snad to nezklame. Teď budu jen doufat,že se někdo pustí do...
před 9 roky
Joey Sid

Joey Sid

První díl je zatím takový nic moc říkající, ale láká na další epizody. Akorát mě trošku vadí ten název,...
před 9 roky
Další články k tématu