23. 4. 2015

Z Blacklistu bude komiks

Z Blacklistu bude komiks

Týden před tím, než se James Spader na obrazovkách opět promění v záporáka Raymonda ‚Reda‘ Reddingtona, bylo oznámeno, že i Reda čeká proměna. Tedy ne doslovně, jen ho budeme vídat i jinde než na obrazovce. Nakladatelství Titan Comics totiž oznámilo, že podle seriálu The Blacklist chystá komiksovou sérii.

Komiks bude vyvíjen ve spolupráci s tvůrčím týmem Sony Pictures Televison. Psát bude Nochile Phillips a kreslení se ujme Beni Lobel, který dříve pracoval pro DC na komiksových adaptacích The Vampire Diaries a Fringe. Nakladatelství také není bez zkušeností se seriálovým žánrem, vydává například komiks ze světa ´Doctora Who.

V novém komiksu kromě Reda potkáme i další staré známé. Těšit se můžeme na Elizabeth Keenovou, Donalda Resslera, ale i spoustu dalších postav. Prvních šest čísel prý zavede čtenáře a fanoušky seriálu ještě hlouběji do světa mezinárodní špionáže, konspirací a intrik.

První číslo komiksu bude k dostání jak v papírové, tak v digitální formě 22. července. Samotný seriál se vrací na obrazovky NBC již dnes, 23. dubna.


Čtete komiksy rozšiřující seriálové světy? Nebo jdou mimo vás?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Squerago

Squerago

No to jsem na to zvedavy, ale hadam ze z toho bude pekna blbost.
před 8 roky
Tulrika

Tulrika

A proč zase? To se nemůžou raději soustředit na kvalitu toho seriálu. Přijde mi, že chtějí rejžovat na...
před 8 roky
Další články k tématu