5. 6. 2011

Na co koukat v létě II

Pokračujeme s druhou půlkou přehledu seriálů vysílaných přes léto. Na co se dá koukat, když se nedá válet u bazénu? Minule jste si nevybrali? Tak zkuste dnes...

Pokud jste přehlédli první půlku týdne, tak vězte, že je lepší začít s ní.

Čtvrtek

 

Dokonce i v létě máte šanci najít na klasické tv stanici nějaký neokoukaný seriál (jinak je většinou program vyplněn reprízami a spoustou reality show). Ve čtvrtek od 2. června to bude na NBC novinka Love Bites. ABC se nenechává zahanbit a nasazuje ve stejném časovém slotu od 23. června Rookie Blue.

Minulé dny jsme kanál Comedy Central ignorovali, protože vysílal jen u nás většinou neznámé animáky. Jenže ve čtvrtek ho nemůžeme vynechat, 23. června začíná již 7. řada Futuramy.

Wilfred, vcelku očekávaný seriál s Elijahem Woodem v hlavní roli, si odbude svou premiéru 23. června na FX. Následuje ho Louie se svou druhou řadou.

Poslední stanicí, která něco pořádného o letních čtvrtcích vysílá, je USA. 23. června se vrací bývalý agent Michael Westen v Burn Notice (pátá řada) a v premiéře uvidíme právnickou novinku Suits.

Pátek a sobota

Tomu se snad ani nedá věřit. V pátek i s v sobotu je v seriálovém programu jako vymeteno. Prostě absolutně nic. Takže my závisláci budeme odkázaní na zásoby z předchozích dnů.

Neděle

 

Předchozí dva dny půstu se nám na A&E pokusí od 5. června zahnat 2. série seriálu The Glades. A na AMC 17. července vystřídá dobíhající The Killing čtvrtá řada Breaking Bad.

Hlavní tahákem nedělního programu bude přes prázdniny HBO. Jako první začíná 26. června 4. série True Blood, o čtrnáct dní později 10. července se přidá komediální seriál Curb Your Enthusiasm se svou osmou řadou. A za dalších 14 dní se do trojky přidá Entourage, také již po osmé.

Lifetime si na nás pro změnu připravil detektivní novinku. 12. června se představí The Protector. O týden později, 19. června, novinku doplní třetí řada právnické Drop Dead Diva.

Poslední stanicí v našem přehledu je TNT. 26. června se vrátí Leverage se svou čtvrtou řadou. A konečně poslední seriál. Pověstnou třešničkou na dortu je sci-fi Falling Skies startující 19. června.

Tak co, máte vybráno? Nebo budete držet seriálový půst až do konce léta?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Furiant

Furiant

No dobře, no... :D Já jen, že kvůli webu to vím a sleduju, takže jsem si na to vzpomněl... :o)
před 12 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Těším se především na True Blood! :)
před 12 roky
kacka.irena

kacka.irena

Futurama rules...no a True Blood :-) The Gates asi další řadu nedostal, co? :-(
před 12 roky
Další články k tématu