7. 5. 2015

Supergirl dostává seriálovou objednávku

Supergirl dostává seriálovou objednávku

Na podzim bude v televizi oficiálně o jednoho superhrdinu více! I když se sluší říct spíše o jednu superhrdinku. Stanice CBS oznámila, že dává seriálovou objednávku pilotu Supergirl!

Drama v hlavní roli s Melissou Benoist vypráví příběh Kary Zor-El, mladé dívky pocházející z planety Krypton. Od doby, kdy dorazila na Zemi, skrývá Kara své nadpřirozené schopnosti, které sdílí se svým slavným bratrancem Supermanem. Nyní z ní je čtyřiadvacetiletá mladá dáma, která se rozhodne začít využívat svůj dar. Stává se z ní hrdinka, která bojuje za pravdu, spravedlnost a lepší život lidí ve svém městě.

Supergirl měl k seriálové objednávce kostrbatou cestu. Od začátku se setkával s velkým buzzem v médiích a zájmem fanoušků, nalákal k sobě řadu známých jmen. Poté ale začaly problémy a uvažovalo se, že se projekt přesune na sesterskou stanici The CW. Pilot se totiž stal velmi finančně nákladný na to, aby jej ve stávající podobě CBS vyvíjela dál. Nakonec se tak však stalo. Ředitelka stanice Nina Tassler, která se snaží na obrazovku dostat dramata s výraznou ženskou hlavní hrdinkou, viděla finální zestříhanou verzi pilotu a byla nadšená.

Větší problém bude pro stanici představovat programové uspořádání. CBS se orientuje spíše na starší publikum, zatímco Supergirl bude cílit na mladé lidi. Bude tedy těžké v programu seriál úspěšně zpárovat. Dle zdroje se uvažuje nad nedělí v osm večer, což je obecně rodinný večer, nebo i nad letním nasazením po boku sci-fi Under the Dome.


Plánujete Supergirl zařadit do svých watchlistů? Jak se vám líbí obsazení seriálu? Můžou superhrdinové slavit úspěch i na „krimi“ stanici CBS?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Locke

Locke

Naopak čím temnější a násilnější tím lepší. Ale u CBS se bojím, že to bude spíš vyměklý :)
před 8 roky
Joey Sid

Joey Sid

O té temnosti Daredevil snad je, v komiksech to tak bylo a seriál byl kvůli tomu vyjíjen na...
před 8 roky
Locke

Locke

Tak myslím, že můžeš být v klidu. Viděl jsem trailer na Supergirl a bude to všelijaké, ale temné a...
před 8 roky
Další články k tématu