8. 5. 2015

Novinky na Foxu: Komický právník i prestižní patolog

Novinky na Foxu: Komický právník i prestižní patolog

Také stanice Fox se zapojila do hry. Obnovování a rušení přijde pravděpodobně až dnes večer nebo zítra, už nyní ale máme šanci nahlédnout pod pokličku toho, co nás čeká na podzim. Na Foxu začínáme zlehka, oznámeny byly tři komedie a jedno drama.

The Grinder

Dean Sanderson je národem milovaný televizní právník. Když jeho seriálový veterán skončí, Dean si uvědomí, že se ve svém životě nachází na rozcestí. Rozhodne se přestěhovat zpátky do svého rodného maloměsta. Myslí si, že mu seriál dal tolik právnických zkušeností, že bude schopný převzít rodinnou advokátní kancelář.

The Grinder byl posledním objednaným pilotem na Foxu, ale od doby, kdy se o něm začalo mluvit, se stal favoritem. Vše dlouho stagnovalo na tom, že k projektu nebyla přiřazena žádné známé jméno. To se změnilo poté, co námět zaujal Roba Lowa, který se brzy poté upsal ke ztvárnění hlavní role.

The Guide to Surviving Life

Šestadvacetiletý Cooper Barrett se po jedné neblahé zkušenosti rozhodne postavit se před kameru. Vypráví poučné příběhy ze svého vlastního života a snaží se tak mladým lidem v Americe pomoct překonat všechna neštěstí, která s sebou přináší život a láska.

Projekt byl až do poslední chvíle v ústraní, v souvislosti s objednávkami se o něm nemluvilo. Překvapil ale dobrými ohlasy testovací skupiny.

Grandfathered

Jimmy je charismatický svobodný sukničkář, který si užívá života plnými doušky. Vše se ovšem změní v momentě, kdy se dozví, že je otcem… a už i dědečkem.

John Stamos zde hraje verzi sebe sama.

Rosewood

Brilantní doktor Beaumont Rosewood Jr. je nejvyhledávanější soukromý patolog v Miami. Je vlastníkem jedné z nejsofistiko­vanějších nezávislých laboratoří v zemi. Každý den nalézá v mrtvých tělech tajemství, která ostatní většinou přehlédnou. Ačkoliv ho neustále obklopuje smrt, Rosewood je závislý na životě, dokáže si užívat každičký moment. Jeho nekonečný optimismus většinu času štve cynickou detektivku, která s ním často spolupracuje, nicméně žena nemůže nic namítat na výsledky, které Rosewoodova jedinečná perspektiva přináší.

Testovací skupina u Rosewood chválila především představitele hlavní role, herce Morrise Chestnuta.


Zaujala vás některá z novinek? Nebo si u Foxu počkáte na další objednávky?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Sranda. Ty nadpisy já čtu, abych to do těch záložek mohla dát. Ale viděla jsem trailer a nemůžu ty dobré...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Víš co, já bych na ty ohlasy moc nespoléhala. Kolikrát je seriál silně propagovaný kvůli tomu, že dostal...
před 8 roky
Fruiko

Fruiko

To jsem fakt jedinej, komu to přijde boží? Mně to prostě děsně připomíná Hangover filmy a ty mám celkem rád.
před 8 roky
Další články k tématu