9. 5. 2015

Stalker se na CBS do druhého kola nedostal

Stalker se na CBS do druhého kola nedostal

Stanice CBS má spoustu stálic, o to hůře se hledá publikum novinkám. Své o tom ví také Stalker, který byl na podzim nasazen na středeční večery. Nedokázal si ale získat potřebné publikum a není tedy velkým překvapením, že objednávku na druhou sérii nedostal.

Tvůrce Kevin Williamson tak ztrácí v jeden den oba své seriály, které na Velké pětce má (před několika hodinami stanice Fox oznámila zrušení jeho druhého dramatu The Following).

Seriál premiéroval v říjnu s ratingem 2.0 a devíti miliony diváků. Postupně se rating ustálil na čísle 1.5. V únoru byl seriál stažen z programu, aby uvolnil místo další novince – CSI: Cyber. Na obrazovky se vrátil koncem dubna, tentokrát nově v pondělí večer, kde skončil na čísle 1.3, ale diváci klesli na 5,7 milionu.

Na CBS zbývá ještě rozhodnout o novince The Odd Couple a veteránech Blue Bloods, Criminal Minds, CSI, Elementary, Hawaii Five-0, NCIS, Person of Interest a The Good Wife.


Mrzí vás zrušení Stalkera? Nebo jste s tím již počítali v zimě, když měl seriál tak dlouhou pauzu?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Simplle_Name

Simplle_Name

Stále nejak dúfam že Kevin sa vráti a bude zas spolupracovať na tvd nech to dajak ešte zachráni tu poslednú...
před 8 roky
La.Volpe

La.Volpe

Nejlepší novinka podzimu, to mi nikdo nevymluví. Daleko lepší než vyhypovaný Forever. Příští týden je...
před 8 roky
Ellie147

Ellie147

Mrzí mě to. Stalker je můj hodně oblíbený seriál.. :/ Je to škoda, asi si už musím najít nějaký další...
před 8 roky
Další články k tématu