11. 5. 2015

ABC vyřkla ortel nad posledním nerozhodnutým seriálem

ABC vyřkla ortel nad posledním nerozhodnutým seriálem

Stejně jako v loňském roce, i letos zůstal páteční sitcom Last Man Standing na ABC osamocen. Zatímco všechny ostatní komedie a dramata už ví, jak na tom jsou, Last Man musel čekat až do dnešního večera.

Čekání se každopádně vyplatilo. I přes snižující se sledovanost stanice ABC oznámila, že se seriál v příští sezóně vrátí. Fanoušci se tak můžou těšit již na pátou sérii. Tu nově doplní Matt Berry na pozici showrunnera. Ve funkci vystřídá Toma Doyla, který po konci čtvrté řady odstoupil, aby se mohl věnovat jiným projektům.

Seriál překvapivě stále přežívá ve smrtícím pátečním časovém slotu. Poslední tři roky, kdy se v pátek vysílá, vždy přišel o svého společníka (2013 Malibu Country, 2014 The Neighbors, 2015 Cristela).

Pro příští sezónu stanice objednala komediální novinky Dr. Ken, The Muppets, The Real O'Neals a Uncle Buck. Dá se předpokládat, že některá z nich (Muppets? Co myslíte?) opět bude nasazena v pátek po boku LMS.

Prozatím nebylo oznámeno, kolika epizod se seriál dočká. Dá se však předpokládat, že stanice nebude nic měnit a bude se držet objednávky na 22 epizod.


Sledujete tuto komedii? Ulevilo se vám, že se Tim Allen prozatím z obrazovky nikam nevytratí? :-)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
stonefire

stonefire

Dobrá zpráva!
před 8 roky
Pajky

Pajky

Já mám radost, když inekafe má radost :)
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Jeden z těch lepších sitcomů současnosti. A kromě těch otravných výměn před 2. řadou se jen lepší.
před 8 roky
Další články k tématu