12. 5. 2015

Stana Katic se vrací do Castla! Bude zkrácená série?

Stana Katic se vrací do Castla! Bude zkrácená série?

Krimi veterán Castle bude mít i v osmé sérii své ústřední duo. Herečka Stana Katic podepsala novou smlouvu a na podzim se do seriálu vrátí. Zároveň bylo potvrzeno, že tvůrce Andrew Marlowe spolu se svou manželkou, výkonnou producentkou Terri Miller, od seriálu odchází.

Seriál byl stanicí obnoven minulý pátek. Novými showrunnery se od podzimu stanou Terrence Paul Winter a Alexi Hawley. Nahradí Davida Amanna, který funkci zastával v sedmé řadě. Ten se tam dostal poté, co Andrew Marlowe odstoupil, aby se soustředil na práci na potenciálním spin-offu seriálu, který se ale nedostal ani do pilotové fáze.

„Existuje obecná pravda, které všichni musíme čelit, ať už chceme, nebo ne. Vše jednou končí,“ napsal Marlowe spolu se svou ženou na Twitteru. „Nikdy jsem neměl konce rád. Poslední den léta, poslední kapitola knihy, odloučení s přítelem. Ale listí padá. Knihu zavřete. Řeknete sbohem. Dnešek je pro nás jedním z těchto dnů. Říkáme sbohem všemu známému a pohodlnému. Jdeme dál.“

Nejdůležitější zprávou (kromě návratu Stany) je ale jiná věc. Ačkoliv ABC dosud nic nepotvrdila, zdroje uvádí, že osmá série bude nejen poslední, ale i zkrácená na 13 epizod! Ještě jednou ale upozorňujeme, že stanice tuto zprávu zatím nepotvrdila.


Myslíte si, že už je na čase Castla ukončit? Jak by celý seriál měl dopadnout? Jste rádi, že se Stana Katic vrací? Věříte, že i přes informace o zkrácení série Castle bude žít ještě dál?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ElizaJane

ElizaJane

Bude mi chybět, ale (pokud se zpráva potvrdí) skončí důstojně, než se z něho stane fraška a to oceňuju....
před 8 roky
Cominick

Cominick

Souhlasím se všemi, nejlepší je skončit na topu, nenatahovat to a dělat z toho utrpení pro všechny...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Možná už to neměla podepisovat a měli skončit loni.
před 8 roky
Další články k tématu