26. 5. 2015

NBC nad Emerald City stále neláme hůl

NBC nad Emerald City stále neláme hůl

Vzpomíná si někdo z vás na Emerald City? Jde o mysteriózní drama, o jehož vývoji NBC informovala koncem roku 2013, a následně byla seriálu objednána desetidílná první série. Jenže v srpnu roku 2014 bylo oznámeno, že NBC tento seriál stahuje z programu a neplánuje odvysílat jediný díl. Po Emerald City se tak slehla zem. Jenže nyní, po zhruba osmi měsících ticha, se o seriálu opět začalo mluvit, a sice proto, že mu NBC dala druhou šanci.

Popis děje se zdá být shodný s tím prvotním, jako jediný podstatný rozdíl se jeví nový scenárista a výkonný producent David Schulner, který se znovuzrozeného projektu ujal. Na vývoji se prvně podíleli Matthew Arnold a Josh Friedman, jenže došlo ke sporu ohledně budoucnosti seriálu, a tak NBC pustila Emerald City k vodě. Připomeňme si premisu seriálu:

Jako mrknutím oka tornáda jsou dvacetiletá Dorothy Gale a její policejní pes přepraveni do jiného světa, který je od toho našeho dosti vzdálený. Jde o mystickou zemi bojujících království, smrtících bojovníků, temné magie a krvavé bitvy o převahu. Jedná se o bájnou zemi Oz, a sice v dosud neviděném pohledu, kde zlé čarodějnice nezůstávají mrtvé příliš dlouho, a mladá dívka se tak stává tvrdohlavou bojovnicí, která drží ve svých rukou osud oněch království.

NBC plánuje nasadit Emerald City do vysílání někdy v midseason, tedy začátkem roku 2016.


Udělala podle vás NBC správně, když oživila Emerald City, nebo jde naopak o projekt, který měl zůstat mrtvý?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Franki

Franki

Tak mohlo by to byt dobre, ttedy pokud z toho skutečne vznikne seriál, skoda, že neobnovili...
před 8 roky
Atenecka

Atenecka

Čaroděj ze země Oz je jedna z mojích nejoblíbenějších pohádek, takže já se fakt těším .-)
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Páni,to byla moje oblíbená pohádka,takže snad bude i seriál bezva
před 8 roky
Další články k tématu