29. 5. 2015

Heroes: Reborn přibírá dalšího původního Hrdinu

Heroes: Reborn přibírá dalšího původního Hrdinu

Do minisérie Heroes: Reborn se vrací další známá tvář. Stanice NBC oznámila, že se v dramatu objeví herec Greg Grunberg, který v původních Hrdinech ztvárnil telepatického detektiva Matta Parkmana.

V minisérii bude Greg zastávat úlohu hostující hvězdy, tzv. nebude hlavní postavou a objeví se v méně epizodách (možná jen jedné). Herec se připojuje k hvězdám, mezi kterými jsou Masi Oka (Hiro Nakamura), Jack Coleman (Noah Bennet) a čerstvý hrdinský nováček Zachary Levi.

Grunberg se již v minulosti vyjádřil v tom smyslu, že by se v minisérii rád objevil. „Však víte, bylo by skvělé využít detektivní schopnosti této postavy k nalezení nových lidí s nadpřirozenými silami,“ uvedl loni v jednom rozhovoru. „Jsem z toho nadšený jako fanoušek, až uvidím, co se stane dál. Pokud bych dostal šanci být toho součástí, určitě bych ji využil.“

Herec získal v letošní pilotové sezóně roli v ABC pilotu Warriors, který však nebyl vybrán pro seriál. V loňském roce hostoval v retro dramatu Masters of Sex.

Heroes: Reborn se začne na NBC vysílat již letos na podzim.


Těšíte se na nové Hrdiny? Jste rádi, že se Matt Parkman a další původní postavy vrátí?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Jaké detektivní schopnosti, proboha?
před 8 roky
Allien.9

Allien.9

Tak trailer zatím OK a nevadí mi ani ten Noah...
před 8 roky
Yellow

Yellow

Nejspis jeho telepaticka schopnost, tu pokud vim uz nema nikdo jiny, nez on. Pominu-li jeho otce, ale...
před 8 roky
Další články k tématu