4. 6. 2015

Prima plánuje VIP vraždy

Prima plánuje VIP vraždy

Zatímco na amerických stanicích nás čeká i přes léto spousta očekávaných novinek, v našich končinách nás čeká doslova okurková sezóna. My už zbrojíme na podzim, tedy přesněji na něj zbrojí televize Prima. Má totiž v plánu nové kriminální drama s lákavým názvem VIP vraždy.

Proč VIP vraždy? Premisou chystaného krimi dramatu je totiž řešení zločinců zahrnujících vlivné a bohaté osobnosti, kteří věří, že mohou spravedlnost ohýbat dle libosti. Hlavní postavou je oblíbená spisovatelka detektivek. Ta v rámci hledání inspirace při psaní knih spojí síly s mladým policejním detektivem, který by se zase rád předvedl před svými staršími kolegy. Do hlavní ženské role byla obsazena Soňa Norisová, kterou si možná vybavujete z Policie Modrava, a hlavní mužské role se zhostí Patrik Děrgel.

Možná si teď říkáte, že v Česku nevzniká nic jiného než kriminálky, ale podle Kateřiny Bártů, jedné z autorek nového seriálu a zároveň kreativní producentky, jde o drama v našich končinách dosud neviděné. „V seriálu jdeme jinou cestou než současné české krimi seriály. Naše příběhy staví na napětí, jsou ryze detektivní a stylem vyprávění se snaží odkazovat ke klasice žánru, jako například k nepřekonatelným detektivkám Agathy Christie.“


Zní vám VIP vraždy dobře? Dáte seriálu šanci?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Pročpak mi to zní jako variace na Castlea? :D Soňu Norisovou ráda nemám, ale zkusím to, nemuselo být...
před 8 roky
dagsoftware

dagsoftware

doktorka Ema pre zmenu v českom seriáli? No, som zvedavvý.
před 8 roky
corine

corine

Mně to spíš přijde jako vcelku laciná variace na téma Ach, ty vraždy :)
před 8 roky
Další články k tématu