1. 6. 2015

Motiv budeme hledat i počtvrté!

Motiv budeme hledat i počtvrté!

Máme tu jednu radostnou zprávu pro fanoušky kanadského seriálu Motive (Motiv)! Stanice CTV totiž dnes oznámila, že svoji netypickou kriminálku prodlužuje na třináctidílnou čtvrtou sérii!

Obnovení přichází necelý týden předtím, než bude v neděli odvysílán poslední díl třetí série. Produkce čvrté řady začne na podzim ve Vancouveru, do vysílání se pak dostane klasicky na jaře příštího roku.

Motive si ve své domovině vede velmi dobře – průměrná sledovanost 1,3 mil. diváků ho řadí mezi TOP3 nejsledovanějších dramat v Kanadě. V této sezóně pak seriál zaznamenal nárůst diváků v demografické skupině dospělí 18–49 let, čímž se třetí série stala (zatím) nejsledovanější sérií v této skupině. Kromě toho posbíral Motive nedávno jednadvacet nominací na Leo Awards a devět nominací v Canadian Screen Awards.

„Seriál Motive si získal publikum po celé zemi a během tří sérií vybudoval velkou a silnou fanouškovskou základnu. Toto kriminální drama je již nedílnou součástí našeho programu a těšíme se na pokračování našeho vztahu se skvělými herci a produkčním týmem,“ řekl Mike Cosentino, jeden z viceprezidentů stanice CTV. Výkonní producenti Rob Merilees a Louise Clark pak uvedli v prohlášení následující: „Jsme opravdu rádi, že můžeme divákům přinést další skvělou řadu seriálu Motive. Náš vynikající tým scenáristů vedený showrunnerem Dennisem Heatonem už pracuje na zápletkách pro čtvrtou sérii, která bude opravdu hvězdná.“

Jak už jsme psali v jednom z článků ze série 5+1, Motive není úplně obyčejnou kriminálkou. Už od počátku každé epizody totiž víme, kdo je vrahem. Spolu s detektivy Angie Flynnovou (Kristin Lehman), Oscarem Vegou (Louis Ferreira) a Brianem Lucasem (Brendan Penny) pak zjišťujeme, jaký byl motiv vraždy.


Jste rádi za obnovení? Nebo byste seriál už raději ukončili?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Pajky

Pajky

Super zpráva a nejlepší je zmínka o 5+1 :)
před 8 roky
Furiant

Furiant

Já věděl, že tě potěším... :D Jinak mám samozřejmě taky radost, ale doufám, že tvůrci vymyslí lepší...
před 8 roky
Další články k tématu