5. 6. 2015

Léto ani nezačalo a podzimní sezóna už hlásí změny

Léto ani nezačalo a podzimní sezóna už hlásí změny

Pokud si stále lámete hlavu s naší novou tipovačkou, možná vám následující zpráva pomůže. Stanice ABC se rozhodla ve svém chystaném podzimním schématu již nyní, téměř čtyři měsíce předem, udělat změny. Ty se týkají novinek Of Kings and Prophets a Quantico.

Of Kings and Prophets, který stanice nasadila do programu od září na nedělní večery, byl odsunut na neurčito. Seriál získal během Upfronts týdne smíšené reakce. Samotná objednávka seriálu přišla později a dokonce se zadavatelům reklamy nepromítal celý pilot. ABC měla s tímto dramatem velké plány. Projekt dokonce dostal zelenou k najmutí showrunnera a týmu scenáristů ještě před oficiální seriálovou objednávkou v květnu.

Seriál je prozatím z programu vyřazen. Stanice hodlá provádět výraznější změny v hereckém obsazení a v dalších oblastech seriálové produkce. Kromě toho v jeho prospěch nesvědčí ani fakt, že počet objednaných epizod byl údajně snížen ze 13 na 10 epizod.

Na neděli večer se přesune drama Quantico, které se během Upfronts dočkalo od zadavatelů reklamy kladných ohlasů. Seriál byl v plánu na úterý v deset hodin večer. Nyní se přidává do nedělního bloku, kde bude v deset večer následovat po veteránovi Once Upon a Time a novince Blood and Oil. Prozatím není jasné, který seriál nahradí Quantico v úterý večer.

ABC v posledních dnech provádí u velkého množství novinek výrazné přeobsazování hlavních rolí. Tyto změny se týkají seriálů Blood & Oil, The Catch, Wicked City, Quantico a nyní i Of Kings and Prophets.


Jak vidíte úspěšnost těchto dvou seriálů? Myslíte, že má Of Kings and Prophets šanci na přežití? Mrzí vás, že se seriálu v září nedočkáte?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
MountainLionet

MountainLionet

Přeobsazování Wicked City se týká 3 hlavních rolí. Jednoho z dvojice hlavních detektivů Jacka Rotha,...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

A divíte se? To vypadalo jako chudý příbuzný v porovnání s historickými seriály např. Showtime.
před 8 roky
Další články k tématu