4. 6. 2015

Na vlásku jako seriál na Disney Channel

Na vlásku jako seriál na Disney Channel

Pokud patříte mezi fanoušky animovaných komedií, určitě víte o pohádce Tangled (Na vlásku), která se v roce 2010 dočkala více než vřelého přijetí. Na tomto úspěchu teď hodlá stavět Disney Channel. Tato na děti zaměřená stanice totiž na rok 2017 plánuje seriálové zpracování této populární animované pohádky.

Hlavním postavám opět vdechnou život tytéž osobnosti jako ve filmové verzi, tedy Mandy Moore jakožto Rapunzel (u nás Locika) a Zachary Levi alias Flynn/Eugene. A protože Na vlásku spadá žánrově mezi muzikály, na hudbě budou opět pracovat Alan Menken s Glenn Slater.

Dějově bude seriálový spin-off zařazen mezi událostmi zmíněného filmu a krátkometrážního pokračování Na vlásku šťastně až navěky (Tangled Ever After). Locika se bude seznamovat se svými rodiči, královstvím a obyvateli Corony a uvědomí si, že před přijetím svého královského osudu se toho musí ještě spoustu naučit. Háže tedy královskou korunu a blížící se manželství za hlavu a společně s Eugenem se vydává na velkolepé dobrodružství. Kromě hlavního dua se vrátí i chameleon Pascal nebo třeba kůň Maximus. Novou postavou bude Cassandra, drsná služebná, která se stane Rapunzelinou důvěrnicí.


Dokáže si seriál udržet kvalitu filmu? Má vůbec cenu pouštět se do televizního zpracování?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Motna

Motna

Jeden z nejlepších animáků. Pro mě za mě ať to dávají kde chtějí, hlavně když to bude jako seriál.
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Chameleon a kůn,kvůli těm dvoum bych se i koukala :)
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Tangled byl skvělý film, ale zase ty seriály, co vycházejí z animáků bývají nic moc. Kung Fu Panda film...
před 8 roky
Další články k tématu