4. 6. 2015

Mack zůstává v Agents of S.H.I.E.L.D.

Mack zůstává v Agents of S.H.I.E.L.D.

Třetí série Agents of S.H.I.E.L.D. začíná nabírat na síle. Herec Henry Simmons byl povýšen mezi hlavní postavy. To znamená, že se s ním budeme od podzimu setkávat pravidelně.

Simmons se poprvé představil jako Alphonso „Mack“ Mackenzie v premiéře druhé řady. Byl jedním z členů nově složeného týmu pod vedením ředitele Coulsona. Ačkoliv Mack nebyl ve druhé sérii hlavní postavou, objevil se ve všech odvysílaných epizodách. Před koncem sezóny to však vypadalo, že je připraven nadobro odejít, když tvrdil, že už pro takového muže pracovat nemůže. Když ale Bobbi zmizela a hrozba ze strany Inhumans se stupňovala, Mack se rozhodl hodit vlastní pocity stranou, pomohl chytit teleportera Gordona a statečně bojovat za správnou stranu.

Stejného postavení (tedy pozice jedné z hlavních postav) se ve třetí řadě dočká také Luke Mitchell. Ten se v Agentech objevil poprvé v dubnu jako Lincoln, jeden z prvních spojenců Skye z řady Inhumans. Lincoln na konci série pomohl zosnovat útok proti S.H.I.E.L.D.u, ale nakonec se rozhodl pomoct Skye a May.

Agents of S.H.I.E.L.D. se na televizní obrazovky vrátí v září 2015.


Oblíbili jste si tyto dva pány? Těší vás, že budou mít v nové sérii výraznější prostor před kamerou? Nebo byste raději viděli v záři reflektorů někoho jiného?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
phoboska

phoboska

Mne v posledných častiach liezol Mack na nervy, ale nakoniec si to vyžehlil a celkom sa na neho teším.
před 8 roky
tomsn40

tomsn40

TO je super zpráva!! Mack je borec :) A v posledním díle si mě prostě získal... Momentálně jedna...
před 8 roky
Mithrilien

Mithrilien

Mack si to zaslouží, pro mě jedna z nejoblíbenějších postav.. klidná charismatická síla v týmu...
před 8 roky
Další články k tématu