5. 6. 2015

HBO podporuje Google Chromecast, chystá nabité léto

HBO podporuje Google Chromecast, chystá nabité léto

Fanoušci kabelovky HBO budou mít i v létě o zábavu postaráno. Stanice nabídne v horkých slunečných měsících celou řadu premiérových filmů, ale také seriálů.

Stejně jako v USA, i v našich končinách se můžeme již od června těšit na druhou řadu antologického krimi dramatu True Detective (Temný případ). Hlavních rolí se tentokrát ujmou přední herecké hvězdy v čele s Colinem Farrellem, Vincem Vaughnem, Rachel McAdams a Taylorem Kitschem.

Kromě True Detective se představí dvě nové komedie. První z nich je Ballers (Hráči) z prostředí amerického fotbalu. Hlavní roli zde získal oblíbený The Rock alias Dwayne Johnson.

Pokud vás spíše lákají politické krize, pak bude The Brink (Krize) pro vás to pravé ořechové. Když je země na pokraji chaosu a války, nezbývá nic jiného, než povolat tu největší tajnou zbraň – Jacka Blacka.

První epizody všech tří seriálů budou opět k dispozici zdarma bez registrace na HBO GO!

Zmíněné seriály ale nejsou jedinou novinkou, kterou pro své příznivce stanice připravila. Online filmová a televizní databáze HBO nyní rozšiřuje nabídku podporovaných zařízení o Google Chromecast. To umožní zájemcům přehrávání filmů a seriálů z nabídky databáze na své televizi. Jde o pohodlnější způsob koukání, který nevyžaduje další propojování.

Toto zařízení velikosti flash disku, které se zapojí do HDMI vstupu televize, funguje na principu streamingu obsahu, prostřednictvím zařízení připojeného přes wifi, např. smartphone, tablet nebo notebook. Toto řešení je ideální pro televize, které dosud nepodporují nativní HBO GO aplikaci (těmi jsou v současné době pouze LG a Samsung).

Vybraný pořad lze jednoduše spustit kliknutím na ikonku, která se u připojeného zařízení objeví v základním ovládání. Telefon, tablet nebo notebook pak slouží jako dálkové ovládání pro HBO GO.

Podívejte se na sestřih toho, co nás v létě na HBO čeká. A nezapomeňte! Mějte oči otevřené!


Co z nabídky HBO si přes léto vyberete? Potěšila vás možnost využití Google Chromecast?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Ooooo tak Temný Případ bude něco pro mě,hvězda vedle hvězdy
před 8 roky
apolenkakrasna

apolenkakrasna

Já si počkám na Krizi,to by mohlo být dobré
před 8 roky
Další články k tématu