6. 6. 2015

Finding Carter dostává více epizod

Finding Carter dostává více epizod

Máte rádi seriál stanice MTV s názvem Finding Carter? Pak pro vás máme dobré zprávy. Stanice oznámila, že aktuálně se vysílající druhé sérii přidává objednávku na dalších dvanáct epizod. Druhá řada tak bude mít celkem 24 dílů.

K oznámení si MTV vybrala méně tradiční, leč velmi potěšující způsob. Místo klasické tiskové zprávy vzniklo „amatérské“ Youtube video, ve kterém radostnou novinku fanouškům oznamuje herec Alex Saxon, který v seriálu ztvárňuje postavu Maxe Wagnera, nejlepšího kamaráda Carter.

Druhá série se zatím rozhodně nedrží zkrátka. Během posledních týdnů jsme byli svědky návratu (a dalšího odchodu) Crashe, závislosti Taylor na prášcích, věkově nevhodné romantické známosti Gabea, nebo třeba manželských problémů Elizabeth a Davida.


Sledujete Finding Carter? Těší vás dvojnásobný počet epizod v druhé řadě? Líbí se vám aktuální série stejně jako ta předchozí?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Skvělá zpráva,seriál mám ráda
před 8 roky
Další články k tématu