11. 6. 2015

TVD: Tvůrci prozradili 7 zajímavostí ze zákulisí seriálu

TVD: Tvůrci prozradili 7 zajímavostí ze zákulisí seriálu

Kevin Williamson a Julie Plec, kteří stojí za zrodem populárního seriálu The Vampire Diaries (Upíří deníky), se sešli na televizním festivalu, kde společně zavzpomínali na svou patnáctiletou spolupráci. Samozřejmě se nevyhnuli ani tématům týkajících se TVD, o kterém se s fanoušky podělili o několik zajímavostí.

1. Williamson původně nápad o adaptaci knih L.J. Smith zamítl; chtěl se pustit do něčeho, co by se podobalo více Temným stínům, ne Stmívání.

2. Ještě než se začalo pracovat na pilotu, měl seriál úplně jinou podobu. Williamson a Plec si dokonce pohrávali i s myšlenkou, že by vytvořili chrlič, který by najednou oživl.

3. Williamsonovi to celé začalo dávat smysl během psaní jednoho ze Stefanových (Paul Wesley) monologů z druhé epizody první série.

4. Producenti seriálu si uvědomovali, že se z Damona (Ian Somerhalder) stává moc rychle hrdinský typ, a proto se rozhodli, že na začátku druhé série (dočasně) zabije Jeremyho (Steven R. McQueen). Tím celý proces zpomalili.

5. Plec měla rozhovor s Chrisem Woodem (Kai), kde probírali, že by z něj udělala hlavní postavu. Oba se ale shodli na tom, že ho nechají být nenapravitelným záporákem.

6. Někteří se již doslechli, že Damon bude v sedmé sérii mnohem temnější, ale Plec vysvětlila, že jen bude mít bez Eleny (Nina Dobrev) více svobody nechat po sobě více nepořádku.

7. Po odchodu Niny Dobrev se seriál bude více zabývat pojetím, o kterém podle Williamsona seriál celou dobu byl: hledání rodiny.


Která zajímavost vás zaujala nejvíce? Dočetli jste se něco překvapujícího?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Mescalamba

Mescalamba

Heh oživlej chrlič, to bylo v "I, Frankenstein" (nádhernej béčkovej sh*tek :D). Ale dalo by...
před 8 roky
Yellow

Yellow

Hledání rodiny, o tom nejspíš seriál měl být, ale nějak jim to nevyšlo a byl to Twilight v bledě...
před 8 roky
venalce

venalce

Tak o hledání rodiny to je, ale tak nějak pod čarou.
před 8 roky
Další články k tématu