Diskuze k článku The Vampire Diaries: Annie Wersching budeme vídat častěji
avatar uživatele
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 6. 2015 / 14:26:08 (před 8 roky)
off

S Enzem jsou skvělá dvojka,tak snad to bude fajn,ale cokoli bude když už zmizela Elena

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
avatar uživatele
ElizaJane
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 6. 2015 / 18:54:52 (před 8 roky)
off

Tak tuto dějovou linku úplně nemiluju, asi jsem už po těch všech upírech, vlkodlacích, hybridech, poutnících a kdoví čem trochu otupělá a nedokážu to ocenit. Každopádně jsem zvědavá jak to bude bez Elenky fungovat, přeci jen to bude velká změna :)

Deliverance comes at a cost. I bear it so they don´t have to.
avatar uživatele
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
12. 6. 2015 / 19:50:16 (před 8 roky)
off

Neviem, nie je mi nejako po chuti ... na Enza čo som sa tešil že dostal úlohu hl. postavy tak v 6 sérií ma sklamal.. mal strašne zlú dejovú líniu.. Azda to upravia v 7 sérií keď bude po boku mamy Salvatore.. :D Bez Eleny si to už aj tak neviem predstaviť čiže som zvedavý veľmi čo tam bude :)

avatar uživatele
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 6. 2015 / 22:38:51 (před 8 roky)
off

Na jednej strane sa teším na Enza, ja ho proste zbožňujem, je to úžasná postava, hoci jej potenciál naplno nevyužili v 6.sérii, v 5.sérii sa mi zdal naopak oveľa lepší. No na Lily Salvatore sa neteším absolútne, ja ju jednoducho nemám rada. Radšej ju mali nechať odpočívať, než z nej urobiť zrazu z ničoho nič upírku, ktorá dokonca ovdrhla milovaného Stefana a menej milovaného Damona. Viac by sa mi páčilo, keby mala so svojou rodinou dobrý vzťah, keby sa obnovilo puto medzi ňou a Stefanom, ktorý o nej podľa mňa dosť básnil predtým. A keby sa možno radšej riešila ich rozparovačská stránka v ich génoch. Ale takáto dejová línia sa mi absolútne teda nepáči. Každopádne uvidíme. Stále dúfam, že nejako znormalizujú dvojicu Steroline a zamúti trochu vody aj Bonnie, ktorá by sa mi celkom pozdávala po boku Damona, hoci nepredpokladám, že sa to stane.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
avatar uživatele
charlieh
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
13. 6. 2015 / 09:05:48 (před 8 roky)
off

Steroline je oficiálně nový hlavní pár seriálu (a pokud s nima budou tvůrci pracovat, tak jak tvrdí, tak to bude hodně dobré) a o Damonovi a Bonnie se mluví jako o přátelích.

avatar uživatele
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 6. 2015 / 23:07:52 (před 8 roky)
off

Mne stačia Enzo a Kai :D Enzo je úplne super, len nech bude väčší badass ako v poslednej sérii, aj tak je najlepšia dvojka s Damonom ako s jeho matkou, ale čo narobím :-/
A k Steroline, aj keď už v seriály nieje stále som za Kleroline, vždy lepšie ako ufňukaný a nariekajúci Stefan :D

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”