16. 6. 2015

Fuller House: Kdo se přidává k obsazení?

Fuller House: Kdo se přidává k obsazení?

Před dvěma měsíci byla oficiálně oznámena objednávka sitcomu Fuller House, který je spin-offem americké klasiky Full House (Plný dům). Bylo potvrzeno, že se děj bude točit kolem nejstarší z dcer Tannerových, D.J. (Candace Cameron Bure), jejích dětí, mladší sestry Stephanie (Jodie Sweetin) a nejlepší kamarádky Kimmy (Andrea Barber). John Stamos, který bude plnit funkci výkonného producenta, si v seriálu zahostuje a opráší tak svou roli strýčka Jesseho.

Od té doby svou účast v seriálu potvrdili i další z původních herců. Fanoušci se mohou těšit na hlavu rodiny, Dannyho Tannera v podání Boba Sageta, Joeyho (Dave Coulier) a tetu Becky (Lori Loughlin). Mary-Kate a Ashley Olsen, které role malé Michelle proslavila, se ve spin-offu neobjeví.

Zato se objeví postavy nové, které prozatím obsazeny nebyly. Danny si za uplynulá léta našel novou manželku, která je o poznání mladší než on. Jmenuje se Teri a je to 40letá Afroameričanka, která je velmi atraktivní, temperamentní a mladická. Dannyho zbožňuje a své emoce bude rozhodně dávat najevo i na veřejnosti. A stejně vášnivý bude i Fernando, bývalý manžel Kimmy. A právě jeho vášeň pro opačné pohlaví ho stála manželství. Navzdory tomu je vytrvalý a snaží se dát s Kimmy opět dohromady. S jejich dcerou Ramonou má velmi blízký vztah.

Ramona je dívka mezi 12–13 lety, která plně přijímá své latinskoamerické kořeny a považuje soužití s Tannerovými za ubohost. Je chytrá, ale škola ji nebaví. Mezi její zájmy naopak patří kluci, móda, popularita, sociální sítě a neustálé focení. Skoro jako její matka. Až na tu chytrost.

Jesse Daniel (přezdívaný JD) je 12–13letý syn DJ, který je lamačem dívčích srdcí. Svého tátu zbožňoval a s jeho smrtí se těžko vyrovnává. Proto si často zadělává na problémy. DJ se z něj snaží udělat lepšího člověka, JDho však štve, že ho neustále nutí do čtení a práce pro charitu. Její plán moc nefunguje. JD je stejně jako Jesse hudebníkem se slabostí pro kola/motorky. Jeho zhruba sedmiletý bratr Max je naopak celý děda Danny, co se týče jeho OCD. Pyšní se tím, že má v pokoji vždy uklizeno, tričko poctivě zakasané a postel dokonale ustlanou. Umí to s počítači, ale sportovní aktivity jdou mimo něj. Vzhlíží ke svému bratrovi a neustále se snaží získat jeho uznání.

Celá první série, skládající se ze třinácti epizod, bude mít premiéru v příštím roce na Netflixu.


Jste fanoušky sitcomu Full House? Máte v plánu sledovat jeho spin-off? Potěšil vás návrat původních postav? Těšíte se na postavy nové?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Alyssun

Alyssun

To teda... Z dalšího skvělého sitcomu 90. let udělají multikulturní srajdu... Jestli budou mít rating po...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Ježkovi voči....neuvěřitelné,koho toto napadlo musel si dát pěknou ránu do hlavy
před 8 roky
Yellow

Yellow

Michelle hrály dvě herečky a ani jedna není schopná se tam objevit. Ubohost. Né, že bych ty dvě vyfetlé...
před 8 roky
Další články k tématu