16. 6. 2015

The X Factor: Představujeme porotu v novém složení!

The X Factor: Představujeme porotu v novém složení!

Na podzim ve Velké Británii odstartuje již 12. série populární show The X Factor, se kterou přichází velké změny. První z nich je změna moderátora. Od čtvrté série X Factor moderoval charismatický Dermot O'Leary, který se nyní s touto pěveckou soutěží loučí. Nahradí ho dvojice Caroline Flack a Olly Murs, kterým X Factor rozhodně cizí není. Flack si během desáté série moderování vyzkoušela společně s O'Learym a Murs se během šestého ročníku umístil jako soutěžící na druhém místě, čímž odstartoval svou hudební kariéru.

A změny nastanou i ve složení poroty. Příznivci Simona Cowella a Cheryl Fernandez-Versini si mohou oddechnout. Oba dva do svých křesel usednou i v letošním ročníku. Po celých jedenácti letech se však diváci musí rozloučit s veteránem Louisem Walshem, který X Factor opouští. Nezdrží se ani Mel B, která čtveřici doplňovala minulý rok. A kdo tedy zbylá dvě místa obsadí? Těšit se můžete na zpěvačku Ritu Oru a moderátora Nicka Grimshawa.

Popová hvězda Rita Ora si porotcování v X Factoru vyzkoušela během deváté série jako hostující porotkyně. Na hudební scénu prorazila v roce 2012, kdy se dočkala svého prvního #1 singlu. Stejně tak i její debutové album se umístilo na první příčce.

„Z návratu do X Factoru jsem nadšená – v roce 2012 jsem se skvěle bavila. Nemohu se dočkat až na této cestě najdeme nějaké talentované zpěváky. Teď bude v čele nová generace,“ uvedla Ora.

Nick Grimshow je jakožto moderátor Breakfast Show na BBC Radio 1 jedním z nejuznávanějších DJ v rádiu. Je tedy velkým nadšencem hudby, čímž do soutěže přispěje svým čerstvým nadhledem a pomůže najít novou hudební senzaci.

„X Factor miluji a koukám na něj pravidelně už od jeho počátku, takže jsem nadšený z toho, že budu jeho součástí. Hudba je má práce i vášeň a moc se těším na to až uvidím, jaké nové talenty letos objevíme,“ sdělil Grimshaw.

Cheryl Fernandez-Versini se letos vrací již popáté. Je jedinou britskou zpěvačkou, jejichž pět sólo desek se v Británii umístilo na prvním místě. Je jednou z nejúspěšnějších zpěvaček v zemi. Za dob Girls Aloud se dočkala dvaceti singlů v TOP 10, čtyř #1 hitů a pěti platinových desek, plus jednoho ocenění BRIT. Nadcházející sérii komentovala následovně:

„Takhle jsem se naposledy těšila, když jsem byla v X Factoru prvním rokem. Společně s Ritou a Grimmym a několika změnami ve formátu se teď můžeme soustředit na to, co nám jde nejlépe: hledání talentu a tvorbu hvězd. Nemůžu se dočkat až začneme!“

Simon Cowell, který byl mentorem loňského vítěze, poskytl tento komentář:

„Chvíli to trvalo! A jsem rád, že už můžu potvrdit složení letošní poroty. Kombinace Nicka, Cheryl a Rity bude zábavná. Všichni tři do soutěže přináší nadšení a vášeň k hudbě. Zřejmě jsem si trochu zavařil, ale občas to šílenství musí člověk skousnout, abychom našli svou hvězdu.“


Budete sledovat další ročník X Factoru? Co říkáte na změnu moderátora? Jak se vám líbí nové složení poroty?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ragelly

ragelly

Alespoň že to bylo na jeho žádost, ne nějaká nucená změna, takhle jim to nemůžeme moc vyčítat :D Třeba si...
před 8 roky
Gabik.029

Gabik.029

To je pravda, navíc by byli blázni, kdyby ho vyhodili sami :D To je, navíc se se všema zná, tak ví, co...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Toho mi ani nepřipomínej :D Stejná hrůza jako ten první moderátor, už nevím jméno :D
před 8 roky
Další články k tématu