22. 6. 2015

ABC Family objednává pilot dramatu Stay

ABC Family objednává pilot dramatu Stay

Stanice si nově objednala pilot k thrillerovému dramatu Stay v režii Jona Turteltauba. Ten se v nedávno podílel také na pilotu k novém seriálu CBS Rush Hour, který stanice odvysílá v midseason. Za poslední dva měsíce je to již třetí pilot od ABC Family, která se snaží zdvojnásobit vysílání seriálů z vlastní tvorby. Kromě dramatu Stay se tedy můžeme těšit na potenciální komediální seriál Gorgeous Morons a nadpřirozené drama Beyond.

Projekt Stay je popisován jako velice poutavé drama, které vás usadí do křesla. Je to emocionálně silný příběh o zlomené rodině, která se za nečekaných událostí znovu sjednocuje. Soustředí se na nedávno ovdovělého policejního detektiva a jeho dvě dcery, které uvízly v tajemném hotelu. Dívky nyní musí vyřešit všemožná hotelová tajemství, aby se dostaly pryč.

Scénář napsal Spenser Cohen, který se ještě společně s režisérem Turtletaubem a Annou Halbergovou budou podílet i na produkci.


Zaujal vás tento seriál? Těšíte se i na další nové projekty stanice?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
aisym

aisym

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Hotelový tajemno?Něco pro mě,takové téma se mi zamlouvá
před 8 roky
Další články k tématu