22. 6. 2015

Criminal Minds: Aisha Tyler jako nová členka týmu

Criminal Minds: Aisha Tyler jako nová členka týmu

Populární drama Criminal Minds (Myšlenky zločince) se na podzim představí již se svou jedenáctou sérií. Minulý měsíc vyšel po odvysílání finálové epizody rozhovor, ve kterém se showrunnerka seriálu zmínila, že herečka Jennifer Love Hewitt svým účinkováním v seriálu alespoň prozatím končí. Rozhodla se tak kvůli svému těhotenství. Těhotná je i herečka A.J. Cook, představitelka J.J., která bude příští sérii nepřítomna přibližně v pěti epizodách.

Zhruba po měsíci hledání si našli tvůrci náhradu. Volné místo zaujme herečka Aisha Tyler, jedna z moderátorek americké talk show The Talk (Talk Show bez zábran) a hvězda seriálů jako jsou například Archer nebo Ghost Whisperer (Posel ztracených duší). V Myšlenkách si zahraje doktorku Taru Lewis, odbornici na forenzní psychologii. Vedoucí týmu Aaron Hotchner (Thomas Gibson) bude hledat náhradu za agentku Callahan a doktorka Lewis se ukáže jako nejlepší kandidátka.

Výjimečně byly o nové postavě vypuštěny podrobnější informace, což většinou nebývá zvykem.

„Jejím snem bylo bližší studium psychopatů. Díky svému psychologickému vzdělání a zkušenostem u FBI musela čelit opravdovým zrůdám. V rámci své práce s nimi musela vést rozhovory, aby mohla určit, zda mohou být postaveni před soud. Během toho se v těchto zlomených mužích (a občas i ženách) snažila najít alespoň kousek lidskosti, aby zjistila, jestli za těmito brutálními činy stojí vůbec nějaké svědomí.“

Aisha Tyler se jako nová posila představí na podzim během jedenácté série, která má premiéru 30. září.


Jste fanoušky seriálu Criminal Minds? Jak se vám zamlouvá nová postava? Potěšilo vás obsazení Aishy Tyler?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Za každej like dostane autor bonbón! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Gabik.029

Gabik.029

Paget bych brala zpátky všemi deseti, ale nevím, jestli to teď bude možné, když má závazky jinde :(...
před 8 roky
kacka.irena

kacka.irena

Uvidím jak se projeví. Zatím to střídání zas na velkou škodu nebylo, alespoň se mohl děj nějak nečekaně...
před 8 roky
Squerago

Squerago

Velmi vítaná změna u mě ;)
před 8 roky
Další články k tématu