Diskuze k článku Novinka pod lupou: Wet Hot American Summer
avatar uživatele
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 7. 2015 / 10:29:10 (před 8 roky)
on

podla ukazok to zase az taka sranda nebude , ale kedze tam je Weird Al Yankovic tak si to pozriem.

avatar uživatele
PanDan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
31. 7. 2015 / 13:31:33 (před 8 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

podla ukazok to zase az taka sranda nebude , ale kedze tam je Weird Al Yankovic tak si to pozriem.

Já si dovolím nesouhlasit, spíš bych řekl, že je to humor, který není úplně pro každého. Jsem sám zvědav, ale předpokládám, že se budou držet stylu filmu. Pokud se vám film nebude líbit, tak asi nemá smysl koukat seriál... Já se těším jak malý dítě! :D

S láskou, Mr. Dan.
avatar uživatele
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
31. 7. 2015 / 16:07:10 (před 8 roky)
off

Film neznám, ale seriál se mi líbil a těch 8 epizod jsem skoukl na jeden zátah. Taková hromada znamých herců na jednom místě se jen tak nevidí. Je to trochu ujetý ale když se přes to člověk dostane, tak se nedá nebavit.
TIGER CLAW!!! :-D

avatar uživatele
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 8. 2015 / 21:34:25 (před 8 roky)
on

Tak film som akurat dopozeral ale titulky su nan asi nenajditelne teda nase, no nevadi bol fajn len niekedy boli sceny navyse. Serial akonahle budu titulky pozriem.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 8. 2015 / 21:35:07
avatar uživatele
ragelly
Boss přes články | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
11. 1. 2021 / 15:59:02 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Ani nevím, co k tomu říct, to je dost šílená ptákovina :D Není mnoho seriálů, kterým by se podařilo zkombinovat dětský letní tábor s politickou konspirací zahrnující samotné prezidenty, nájemné zabijáky, toxický odpad, výbuchy jaderných zbraní a reportéry v utajení? :D To prostě nevymyslíš... :'D

Seriál je určitě cílený na milovníky filmu, ze kterého vychází. U první série mi to nepřišlo, ale u druhé už jsem měla pocit, že mi chybí pár základních informací, které byly obsažené hlavně ve filmu (který jsem neviděla) - např. celá první řada je o vztahu Katie a Andyho a ve druhé sérii se rázem řeší nenaplněný potenciál vztahu Katie s Coopem, který v první sérii nebyl ani naznačený.

Musím ale říct, že se tvůrci parádně popasovali s přeobsazením role Bena, kterého hrál v první řadě Bradley Cooper a ve druhé Adam Scott.

Jak to bylo tak šílené, několikrát jsem vyprskla smíchy. Jen se musíte vézt na stejné vlně a oprostit se od jakýchkoliv předsudků, abyste si sledování skutečně užili. Už jen to, že skoro padesátníci hrají šestnáctileté teenagery :D Já vím, byl to záměr, ale chci tím říct, že asi ne každému seriál sedne.

Závěr:
Uspokojivě uzavřený. Prezident Reagan plánuje kemp zničit nukleární bombou. Nakonec ho ostatní přesvědčí, ať to nedělá, ale prezident Bush mezitím změní kódy, takže se atomovka nedá zastavit. Všichni čekají na smrt a začnou vyvolávat ducha tábora - jeho totem začne svítit a z očí mu vyletí laser, který pomůže bombu zničit a všichni přežijí. Z nebe začnou padat konfeti a prezidenti jim řeknou, že tohle všechno byla jen hra a snaha o to, aby jim do srdcí dostali více láskyplného a přátelského ducha tábora. Začnou rozebírat podrobnosti o tom, jak došlo k událostem, které jsme v průběhu série viděli, a představovat herce, které najali, aby vše vypadalo věrohodně - guvernér Clinton, sestru Nancy (která je naživu, stejně jako Gene, i když ji Gail umlátila k smrti ("byl to jen kečup")), advokátka, rodinka, u které vyzvídala Lindsay. Gene se dozví, že je otcem Gailiny dcery. Reagan řekne, že ve skutečnosti nebyl Willy-shits-his-pants, jeho jméno na fotografii dopsal inkoustem prezident Bush. Volají na scénu také herečku a představitelku Renaty, kterou ale Ben a McKinley skutečně zabili a tajemství si s sebou hodlají vzít do hrobu. Beth dá peníze za prodej kempu Garymu, aby si mohl otevřít vlastní restauraci. Začínají se ale hromadit logické otázky, na které prezidenti nemají odpovědi, takže to oba pěkně politicky zamluví a pozvou všechny na pizzu.

Další ráno:
Všichni původní účastníci, kteří přijeli na výroční setkání, si udělají společnou fotku.

O týden později:
Gary už má otevřenou restauraci, ve které mu v kuchyni pomáhá Gene a Greg je za barem. V restauraci se koná další setání lidí z tábora. Lindsay byla povýšena na investigativní novinářku zahraničních věcí a zrovna v televizi vypráví o svém první dokončeném tématu. Donna je v pokročilém stádiu těhotenství. Susie do filmu místo Gartha obsadila Logana. JJ vytvořil z videa z tábora dokument, který byl přijat na festival Sundance. Katie přijde s novou podzimní barvou a získá v práci povýšení. Victor a Abby se vzali. Andy přivede na setkání Tracy a jejich syna Nathana, hned ve dveřích se otočí, odejde a nechá je tam.

O měsíc později:
Coop dokončí svou knihu a editorka je nadšená. Ptá se ho, jestli se to skutečně stalo, a Coop odpoví, jestli je zajímavější tento příběh, nebo jen popis toho, že se setkal se starými přáteli, společně zavzpomínali, zasmáli se a to bylo všechno, a editorka odpoví, že příběh knihy je ten, který všichni chtějí číst. Pak s ním začne flirtovat, políbí se a začnou společnou cestu životem.

O rok později:
Beth sedí na pláži a čte Coopovu knihu. Vedle ní sedí Mitch, který jí plechovku se zeleninou.